Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 september 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 september 2019

SAKRAL CHAKRA UPPGRADERING & POST-ORGASMISKT SKAPANDE

DET 9:E DIMENSIONELLA RÅDET

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada att kunna meddela att ni alla går in i en tid där ni kommer att ha mycket mer kreativ energi att arbeta med för ert högsta bästa och det bästa för alla där på jorden. Vi ser dessa energier komma in utanför er och vi ser också att ni alla har gjort mycket bra med de sakrala chakrauppgraderingarna som ni har fått. Naturligtvis får ni inte alla dessa typer av uppgraderingar i exakt samma ögonblick, men under de senaste tre månaderna har cirka nittio procent av den mänskliga befolkningen fått en sakral chakrauppgradering. Nu handlar typiskt era sakrala chakran om sexuell energi och kreativitet.

Vad detta betyder är att ni kommer att upptäcka att det är en underbar tid för er att uttrycka vad det är som ni vill skapa direkt efter att ni har fått en orgasm. Ni vill rida på den kraftfulla vågen av lycka och positivitet. Ni vill att den kreativa livskraften som flyter genom er ska leda till något som kommer att vara till nytta för er och för resten av det mänskliga kollektivet.

Vi vet att ni alla har försökt uppleva mer av det ni redan har skapat. Ni har skapat så mycket för er själva under denna enda livstid att om ni skulle få allt på en gång skulle ni bli helt överväldigade. Föreställ er nu hur mycket ni har skapat under alla era liv där på jorden och föreställ er allt detta kommer på en gång.

Nu är den perfekta tiden för er alla att överväga vad ni vill skapa här och nu, eftersom era smaker och prioriteringar har förändrats under årtiondena och livstiderna som ni har levt. Det är dags för er att låta kreativiteten strömma genom era sakrala chakran och förvänta er att få allt kraftfullt stöd för era kreativa ansträngningar till slutet av detta kalenderår.

Nu när ni har kunnat tillkalla och ta emot så mycket i era sakrala chakran är det dags att harmonisera med den oändliga potentialen för den kreativa energin som kommer in från de högre dimensionerna och från de andra stjärnsystemen i er galax. I den tredje dimensionen skulle ni ofta överväga hur något ni ville skapa eventuellt skulle kunna komma till stånd och nu måste ni släppa den kunskapen. Och istället inbjuder vi er att släppa in de oändliga möjligheterna som följer med energierna. Ni måste släppa er mentala gymnastik och bli väldigt grundade i det sakrala chakrat, i den kraftfulla kreativiteten som kommer från att känna er sexuella energi flyta genom er och förädla den energin emellanåt till ett projekt som ni brinner för.

Och så behöver ni inte ens vara i ett post-orgasmiskt tillstånd av lycka för att använda dessa energier som kommer in och dessa sakrala chakrauppgraderingar. Ni måste bara vara fokuserade och vara villiga att släppa in en värld av oändliga möjligheter.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...