Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 april 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 april 2018

 

Ni Är Betydelsefulla ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni har kraften inom er att ge er det ni önskar. Det är ganska enkelt, verkligen. Denna kraft som aktiveras inom var och en av er när ni ger upp den känsla av obetydlighet som har lagts på er av andra. Ni är alla Källenergi, men det är inte det som ni framhäver om er själva. Ni tenderar att framhäva var ni gick i skolan, vad ni gör för att försörja er, var ni bor nu och andra diverse detaljer om er själva.

Dessa detaljer har inget att göra med vilka ni egentligen är, men samhället betonar dem, och när ni accepterar den tanken har ni en attityd och tro som säger att endast vissa människor får göra vissa saker. Bara vissa människor får vissa saker. Bara vissa människor kommer att vara i vackra romantiska relationer.

Nu är vägen runt den här programmeringen som ni har tagit på er inte att dekonstruera den. Det är inte genom att förändra samhället, eller ens er tro som ni plockade upp från samhället. Sättet på vilket ni tillåter de liv ni vill leva är genom betoning på er sanna natur som en Källenergivarelse.

Ni är betydelsefulla. Även om det finns sju miljarder plus av er på planeten Jorden, är ni fortfarande betydelsefulla. Ni är fortfarande unika uttryck för det som är Källan, oändlig, evig, ovillkorlig kärlek. Låt därför inte någon definition av vem du är, som är lagd på dig, bestämma ditt värde, och speciellt inte din kraft.

Ni är väldigt kraftfulla varelser. Vi föreslår att du spenderar lite av din tid varje dag och andas medvetet medan du påminner dig om vem du verkligen är och känner det i varje cell i din kropp.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...