Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 augusti 2019

Per Staffan 30 augusti 2019

Arcturians (channeled messages)

Being Who You’ve Always Wanted to Be ∞The 9D Arcturian Council

Att Vara Den Du Alltid Har Velat Vara ∞Det 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har gjort omfattande forskning om människans historia på jorden, och vi har noterat att det finns perioder inom mänsklig historia där ni har upplevt fred och harmoni. Detta är långt innan ni hade massförstörelsevapen och enorma arméer, och vi säger inte att det är vapnen som är problemet. Vi vet att det har varit krig och barbarer genom historien som inte behövde särskilt stora vapen för att vara väldigt destruktiva.

Men det har funnits dessa perioder i er historia där människor på Jorden levde harmoniskt och fredligt. Ni har dessa minnen i era celler och ert DNA, precis som ni har av förstörelsen av Atlantis och förstörelsen av Lemurien i samma celler och DNA. Därför har ni förmågan att välja. Ni har förmågan att välja vilka ni ska bli, och vi pratar inte bara med er som ett kollektiv. Vi pratar med er som individer. När någon är oförskämd mot dig eller inte respekterar dig, har du ett val. Du kan fortfarande välja fred.

Du kan vara lugn i ditt sinne. Du kan vara fridfull i din vibration och du kan vara fridfull i dina ord och handlingar. Du behöver inte använda ditt signalhorn, ge någon långfingret eller börja skrika som svar på en handling som kanske inte ens är avsiktlig. Vi inbjuder er att välja den aspekten av er själva som är fredlig och som känner fred och harmoni, inte bara inom er själva utan också inom hela ert mänskliga kollektiv.

Du är i stånd till stora gärningar och du kan vara ond och småsint. Du får bestämma vilken aspekt av dig som du aktiverar, men det är verkligen ett beslut som måste fattas innan personen stänger dig i trafiken och innan personen i kundtjänstdisken är oförskämd och avvisande. Du måste göra det valet inom dig själv innan du kommer in i en av de situationer som lätt kan trigga dig och ta dig ner på en väg som du inte vill gå ner på.

Innan du ringer det där telefonsamtalet till någon som du vill ska förstå en situation ska du se till att du tar hand om din vibration. Se till att du är i ett fridfullt tillstånd. Innan du går och besöker dina släktingar ska du se till att du har rensat bort all oro och all förargelse och att du närmar dig dem från den ljusa och glänsande platsen som är den versionen av dig som du vet att du kan vara och du känner att du blir. Snart nog kommer alla era standardinställningar att handla om vänlighet och kärlek, medkänsla, förståelse och empati. Men för nu måste ni gå in där och se till att ni justerar er inställning så att ni kan vara den versionen av er själva som ni alltid har velat vara.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har haft glädjen av att ha kontakt med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...