Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 maj, 2023

 

Vem ljuger och vem talar sanning? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är exceptionella på att använda urskillning för att känna något, och vi vet att det är genom övning som vi nådde denna nivå av skicklighet. Vi kommer i kontakt med så många varelser och kollektiv över hela universum, och vi kan omedelbart känna in i nivån av uppriktighet som finns inom kommunikationen, interaktionen. Detta är en muskel som du vill börja träna oftare. Istället för att omedelbart skicka en länk till någon annan och fråga den personen vad de tycker, inse att du har svaret inom dig just då och där. Och om du är villig att känna in i vibrationen av det du har presenterats, och presentatören, kommer du att ha det så mycket bättre i alla dina kontakter med andra människor och med utomjordingar.

Dagen kommer förstås då ni alla kommer att vara öppna böcker för varandra. Ni kommer alla att kunna läsa varandras energifält, och ni kommer alla att vara telepatiska, men ni är inte där än, och ni behöver er urskillning nu mer än någonsin, för det finns alltid flera perspektiv på vad som händer där på jorden . Det finns alltid flera perspektiv på varje enskild fråga som mänskligheten står inför, och vissa människor kan vara mycket övertygande med sina ord, med sin retorik. Och ibland ju mer självsäker en person verkar i vad de säger, desto fler människor får de att hålla med dem.

I slutändan vill du ha din koppling till högre visdom, till högre dimensionella varelser, till nedladdningar som är avsedda specifikt för dig, men under tiden är du där du är. Och du förlitar dig mycket på information; det här har kallats ”informationsåldern.” Det finns de som tror att de säger sanningen för dig men inte gör det, och sedan finns det de som vet att de inte berättar sanningen för dig och som är väldigt bra på att övertyga folk om att det är sanningen.

Och det finns sanningen att alla sanningar är sanna ur ett visst perspektiv. Alla verkligheter är verkliga. Så frågan blir då: ’Använder du din urskillning för att avgöra vilken verklighet du befinner dig i, eller använder du den för att avgöra vilken verklighet du vill befinna dig i?’ Till sist vill du vara mycket medveten om att välja den verklighet du vill ha. Så om någon ger dig en version av verkligheten som verkar mycket bättre än den du har upplevt, så föreslår vi att du drar dig mot den vibrationen och vad den personen berättar för dig.

Så du förstår, att använda ditt omdöme är steg ett, och steg två är alltid att välja vilken verklighet du vill göra verklig, du vill göra sann i din upplevelse och för det största och högsta bästa av alla. När du har det som ditt mål, som din önskan och när du vet att du kan skapa de där verkligheterna som är bättre för alla, då kan du gå bortom att försöka ta reda på om något är sant eller inte, och du kan börja göra verklighet du vill uppleva den enda sanna verkligheten.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *