Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 maj 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 maj 2019

Släpp ert motstånd ∞ 9D Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har undersökt de olika möjligheterna som ligger framför er när ni går framåt som ett kollektiv och vi har sett vilken tillväxtpotential det finns för mänskligheten när ni som individer släpper ert motstånd mot andra och till andras ideologier och övertygelser. Vi har sett hur mycket framsteg som kan göras för att få er till femte dimensionen med lätthet och glädje när ni släpper ner alla era försvar.

Vi pratar om era önskningar att besegra dem som har en meningsskiljaktighet. Vi talar om att släppa alla idéer om separation och polarisering och vi talar om att låta andra ha sin tro, oavsett hur mycket ni känner som svar på dessa övertygelser.

När någon annan triggar er, gör den personen precis vad ni har bett honom eller henne att göra. Kom ihåg det nästa gång ni blir irriterade av vad någon annan talar om med avseende på deras tro. Vi vet att ni också måste presentera era övertygelser. Vi vet att ni måste prata er sanning och agera enligt er sanning, men vi vet också att ni kan göra det med fred och harmoni i era hjärtan, utan motstånd mot dem som håller motsatt åsikt.

Och när ni gör det kommer ni att föra er själva närmare sanningen om vem ni verkligen är som Källans Energi Varelser och ni kommer säkert att komma närmare upplevelsen av er själva som femdimensionella varelser, som ert högre själv. Allt som ni motstår under denna livstid har ni varit förespråkare för i en annan livstid. Ni kan inte motstå någon annan utan att motstå en del av er själva.

Och så kan ni stå upp för vad ni tror på, men ni kan göra det lugnt. Ni kan göra det med fred i ert hjärta och ingen önskan att besegra någon som inte håller med er. Det här är vad ni rör er mot som en kollektiv, så ni kan lika bra gå villigt.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat anslutningen med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...