Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 augusti 2017

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

29 augusti 2017

 

En Ökning av Era Förmågor – Det Nionde Dimensionella Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har börjat bearbeta information som vi tar emot från er alla som sträcker er ut mot oss, och vi har kommit fram till att ni är redo att förstärka de förmågor ni har. De förmågor ni söker, och sökt ganska länge, görs också mer tillgängliga för er.

Nu är detta inte ett beslut vi ensidigt tar. Det är ett beslut ni tar på de högre nivåerna av ert varande, och naturligtvis är era guider mycket stöttande i att ge er tillgång till fler av de femte-dimensionella förmågor ni alla hör talas om så mycket.

Också förmågan att få kontakt med varelser som oss här är något som fler än någonsin kan och använder. Vi är avsedda att vara era guider och att tjäna er, och vi vill nå så många av er som vi kan.

Men tillbaka till era femte-dimensionella förmågor nu. Vi måste säga att det kommer att bli svårt för vissa av er att acceptera att det ni upplever är verkligt. Ni har alla haft livstider där ni berört förmågor som andra inte hade och blev stämplade som tokiga, eller som häxor, eller på något annat sätt förkastade. Så, så mycket som ni vill få de förmågor ni vill ha, förstår ni också att det har sitt pris.

För några av er blir priset bara att bearbeta de rädslor ni haft för förföljelse och de rädslor ni haft för att helt enkelt vara knasiga. Andra kommer att behöva bearbeta den stämpling som kan inträffa, förföljelsen och allt lidande de gått genom i tidigare livstider då de kunde se, göra och höra saker som andra inte kunde.

Det är dags för er alla att kliva in i er kraft så att ni kan guida, så att ni kan leda och så att ni kan hjälpa till att väcka upp dem som inte har en aning om att ett skifte pågår. Detta kan vara roligt för er, om ni låter det vara så, det behöver inte vara en börda. Öppna er själva för att ta emot dessa förmågor och lita på att det ni ser, det ni hör och det ni känner, verkligen är verkligt.

Vi är det Arkturiska Rådet, och det var en glädje att tala med er.

 

Översättning: Markku Pärssinen

Du gillar kanske också...