Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 november 2020

 

Bättre Tidslinjer för Mänsklighetens Framtid

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har börjat undersöka de nya tidslinjer som mänskligheten har framför sig nu när ni står inför en ökning av antalet människor som påverkas av viruset. Alla påverkas på det sätt som de behöver påverkas, vilket verkligen inte är det sätt som de vill bli påverkade i de flesta fall. Vi pratar om alla över hela planeten, inte bara de som har fått viruset.

Ni har alla påverkats och det har väckt saker där uppe. Det har tryckt på många knappar; det har avslöjat vad som redan fanns inne i var och en av er. Och eftersom det har varit tillräckligt många av er som har svarat på det med vänlighet och medkänsla, har ni skapat några underbara tidslinjer för mänsklighetens framtid, tidslinjer som vi vet att ni kommer att vilja vibrera i harmoni med. När ni vibrerar i harmoni med en av dessa mycket positiva tidslinjer, befinner ni er på den. Det är så enkelt.

Det är därför vi ber er att sluta leta efter förutsägelser om vad som kommer att hända. Er fria vilja handlar inte bara om vad ni gör, vad ni tänker och vad ni säger. Er fria vilja handlar om vad ni upplever, vad er framtid innehåller, särskilt nu när ni är fjärde-dimensionella varelser, och rör er lite varje dag närmare den femte. Och så, dessa kraftfulla nya tidslinjer handlar om att släppa vad viruset har väckt inom er, om det är något som har en lägre vibration. Och de av er som har kunnat få tillgång till mer medkänsla, förlåtelse och villkorslös kärlek är de som leder vägen till dessa mycket mer positiva tidslinjer.

Ni har så mycket makt inom er, och den makten att inte bara skapa en bättre verklighet för er själva, utan det handlar också om att leda andra, ta dem i handen och ta dem med sig till en mycket bättre känslofylld framtid. De av er som inte triggas av det som händer i er värld just nu är lyckosamma. Om ni inte är i motstånd mot vad som händer i er värld, så är ni en av de lyckliga. Men det var inte alls tur som satte er i den position ni befinner er i. Det var ett val ni gjorde innan ni inkarnerade.

Och när ni går framåt nu på grund av den lyckliga positionen ni befinner er i, har ni mer förmåga att sätta på den vibration inom er som ni vill uppleva. De flesta människor har inte det alternativet för att de antingen har något de behöver rensa eller för att de inte har lärt sig om deras förmåga att nå inom sig själva och erbjuda en vibration med avsikt.

Det är där ni kommer in; ni är de som ska leda med ert exempel, och det är ni som ska lära andra hur man ska släppa och rensa all den där ångesten, all den rädslan, all den ilskan, all den här vreden och allt det hat så att de kan följa er till de tidslinjer som känns bättre och som har skapats av er kärlek, medkänsla och önskan att tjäna mänskligheten. Det krävs inte en majoritet av er för att erbjuda dessa vibrationer, men det har varit tillräckligt många av er för att skapa dessa tidslinjer, och det finns tillräckligt många av er på Jorden just nu för att leda mänskligheten till en mycket mer positiv och välmående framtid .

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...