Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 augusti 2019

Lejonportalens Energier Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att se er alla rikta in era chakran och öppna upp för att ta emot de energi överföringar som kommer vid den här tiden av Lejonportalen. Ni alla är så underbara kärl för dessa energier och det är som om ni har tränat för dessa större stunder under kalenderåret, när ni alla är medvetna om inriktningen av energier. Ni har gjort det så vackert med alla de energier som ledde fram till denna mest intensiva period av Lejonportalen.

Ni har visat att ni är beredda att hantera mer. Nu kommer den spännande delen eftersom ni får göra vad ni vill göra med de energier ni har öppnat er för. Ni får skapa det ni vill skapa. Så om ni ber andra berätta vad Lejonportalens energier handlar om tar ni inte tillräckligt mycket initiativ. Ni måste stärka er själva och inse att när ett tillfälle som detta kommer är det en möjlighet för er alla att skapa det ni vill uppleva, vad ni vill för era medmänniskor och för hela planeten.

Detta är en tid då ni kan göra mer än er del av mottagandet, för det är verkligen en liten del av befolkningen som är medvetna om dessa energier och de allianser som är med er. Vi rekommenderar att ni håller er helt jordade, se till att ni får tillräckligt med vila och avkoppling och se till att ni förankrar dessa energier också. Kör dem inte bara genom era fysiska kroppar. Kör dem ner till er Moder Jord, där hon kan sprida dem och göra dem tillgängliga för dem som inte är lika öppna och medvetna om vad som händer just nu.

Ni kanske redan har känt intensiteten i energierna. Ni kanske fortfarande vacklar från den sista dosen ni fick så ta det i beaktande. Mer är inte alltid bättre. Ibland måste ni låta det ni redan har mottagit sjunka lite mer. Energierna kommer naturligtvis att fortsätta att komma in och nästa omgång blir lite svagare men fortfarande väldigt kraftfull. Så vi rekommenderar att ni njuter så ni får ut det mesta av denna vackra upplevelse. Det är en underbar tid för samskapande också. Prata med varandra om vad ni vill skapa, för det kan ni och det vill ni säkert.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...