Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 22 april 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 22 april 2021

Hur det Stora Jordexperimentet Går ∞ 9D:s Arkturiska Råd, Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med resultaten av experimentet som planeten Jorden varit med om, och fortsätter att vara. Varelser från hela galaxen och bortom har kommit till Jorden, och se bara hur ni lyckats anpassa alla dessa energier. Det har naturligtvis varit utmanande. Det har funnits många problem, inklusive försök till folkmord och förlust av djurarter, men ändå, här är ni, fortfarande svävande i rymden och hittar ännu sätt för att få det att fungera, trots alla era olikheter och mycket laddade känslor. Det här är något att känna sig väldigt stolt över.

Visst, det händer massor av saker just nu på Jorden, som ni inte känner er så stolta över, men sanningen är att ni sam-existerar, kanske inte med så mycket acceptans, förlåtelse och villkorslös kärlek som ni kommer att ha en dag, vilket åtminstone ni som är vakna har som mål. Och fler och fler människor vaknar varje dag, så ni behöver inte oroa er för att behöva bära bördan ensam. Detta är, och var alltid tänkt att vara, ett grupparbete för alla de olika energierna som finns på Jorden.

Ni försöker alla något som får gigantiska konsekvenser. Krusningseffekten kommer att kännas i hela galaxen när det blir fred på Jorden, och det kommer det att bli. Och vi talar inte om hundratals år framåt. Vi menar inom det kommande decenniet. Så mycket fredlig energi har ni laddat ner och genererat inifrån er. Och naturligtvis har ni hjälp från era växt- och djurriken.

Ni har hjälp av många utomjordiska varelser, och ni har hjälp av många icke-fysiska kollektiv och varelser, som vi själva. Vi är dock inte så besatta av mållinjen att vi inte kan njuta av detta ögonblicks erkännande. Ni har kommit så långt att ni är i den fjärde dimensionen och på väg att flytta till den femte. Gratulera er själva. Klappa er på axeln och vet att det kommer att bli bättre, och det kommer att bli lättare, och ni är alla en enorm del av det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...