Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 april 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 april 2021

 

Arkturiska Knep & Andliga övningar

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har bevittnat en sådan enorm tillväxt hos de av er där på jorden som är villiga att ta lite av er tid varje dag för att bedriva någon form av andlig övning. Vi pratar om yoga, meditation, medveten andning och en mängd andra andliga metoder som ni har på jorden för att hålla er i linje med era kroppar och era känslor.

En av våra favoritandliga metoder när vi var i fysisk form i det arkturiska stjärnsystemet var att räkna våra välsignelser. Vi skulle känna och uttrycka äkta, uppriktig tacksamhet, uppskattning, tacksamhet för allt vi kunde, och det är en vacker känsla att ha inuti er när ni kan se er omkring och leta efter något som är rätt i ert liv eller något som är rätt i världen. Ni höjer er vibration automatiskt och gissar vad? När ni höjer er vibration är ni mer öppna för att få mer av det ni kommer att uppskatta.

Det krävs lite ansträngning att göra detta eftersom ni ofta strävar efter något som ni inte har, något som antingen bara är utom räckhåll eller känns väldigt långt ifrån där ni är. Och så, vi uppmanar er att använda detta arkturiska trick – uppskatta det faktum att det ni önskar er men inte har, och inte ens existerar, i första hand. Det faktum att något eller någon eller någon erfarenhet finns bör ge er glädje om det är något ni önskar. Om det inte existerar kan ni verkligen ha något att greppa om.

Men allt finns, och allt är en del av er, och det är det andra tricket ni kan använda när som helst. Kom ihåg att om det finns där ute i det fysiska området, där ni kan uppleva det fysiskt, så är det också inuti er. Och det bästa ni kan göra för er själva som en andlig övning skulle vara att känna efter inne i er egen kropp, för er egen kropp har så mycket att visa er och att ge er.

Det är därför vi ofta kommer att betona vikten av att vara jordade i er kropp. Var jordade i er kropp så att ni kan känna vad ni känner och så att ni kan känna för det ni vill uppleva i det fysiska området. Vi garanterar er att om ni rotar där inne tillräckligt länge kommer ni att hitta det, och ni kommer att känna er mer hela och fullständiga precis som ni är. Kom ihåg att inkludera er själva i det ni uppskattar, vad ni visar tacksamhet för, för ni är oändliga och eviga och ni har allt inom er. Därför måste ni logiskt sett vara värda att uppskatta.

Att vara tacksam för er existens ger er också mer existens; det får er att expandera, bli mer av vem ni verkligen är som Källenergivarelser. Och det är en känsla av att vi tror att alla behöver sträva efter lite mer. Det är det viktigaste för er att önska, och vi vet att efter att ha fått allt ni någonsin kan önska, och sedan uppskatta det, skulle det vara det enda som är kvar. Och så, vi rekommenderar att ni använder några fler av dessa andliga metoder och tillvägagångssätt för att bo där på jorden eftersom vi vet att de är en mycket väl upptrampad väg till glädje.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...