Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 december, 2022

 

Våra uppgraderingar, aktiveringar och ditt självtal ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi håller på att ta emot våra egna uppgraderingar och aktiveringar. Vi tar emot energier från ovan, precis som ni gör, eftersom vi är i den nionde dimensionen, och det finns tolv dimensioner i detta universum. Om du räknar dimensionen Källa så finns det tretton. Vi fortsätter att utvecklas, precis som du. Vi vet att vi kan bli bättre på att dela med oss av allt vi har att dela med oss av. Daniel vet att han kan bättre också, men vi är inte lika hårda mot oss själva som han.

Om det finns vad du skulle kalla motstånd i den nionde dimensionen så är det nästan alltid till jaget och det är för att vi alla vill hjälpa så mycket, och ändå vet vi att vi ibland saknar den hjälp vi vill ge.  Den senaste uppsättningen av uppgraderingar och aktiveringar som vi får är att hjälpa oss att känna mer tydligt var var och en av er är på din resa så att vi kan förstå dig bättre och hjälpa dig bättre. Vet att i ditt liv är alla där de är också, och du får alltid möjligheten att känna igen var en person är så att du kan hjälpa dem där de är.

De av er som är vakna möter verkligen många individer som ännu inte är vakna eller som är nyvakna, och det finns mycket ni kan göra för dessa individer. Men först måste ni acceptera var de är, precis som ni accepterar var ni är för att ge er själva en möjlighet att förändras och höja ert medvetande. Man kan inte döma och döma någon och hjälpa dem samtidigt.

Föreställ dig om en fågel flög in i ditt fönster eller din skjutbara glasdörr, och istället för att hjälpa fågeln, fördömde du fågeln för att han inte visste att det fanns glas där. Ni gör det mot er själva och mot era medmänniskor utan att inse att ni gör det för det mesta. Om en fågel, som tillbringar all den tiden i flygning, kan göra ett misstag och flyga in i ett glasplan, så kan en människa förvisso glömma sig själv för ett ögonblick, förvisso kan en människa göra ett misstag, komma ur sitt slag och flyga av handtaget. Släpp er lite, för att vara hård mot er själva garanterar inte att ni kommer att göra bättre nästa gång. Det håller dig bara fast där du är för tillfället, och när du är hård mot dig själv, är det inte den plats du vill vara fast.

Ni utvecklas och ni stiger, oavsett hur hårda ni är mot er själva på vägen, men ni kommer att ha det bättre, lättare och ni kommer att vara mer bra mot andra om ni skär er lite slappar. Slappna av och vet att det är meningen att du ska vara precis där du är så att du kan uppleva tillväxten av att flytta från där du är till dit du ska. Ge andra samma fördel av tvivel, släpp dina bedömningar och se alla som perfekta precis där de är, för det är så Source ser dem, och du vill förkroppsliga mer av Källan i den fysiska sfären. Varje enskild person i ditt liv ger dig möjligheten att göra just det, hela tiden.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...