Det Arkturiska Rådet via Caroline, 20 mars, 2018

 

 

Kristallerna

Vi skulle vilja tala om de kristaller som finns gömda på olika platser på jorden, i klotet. Tiden börjar bli mogen för människan att finna dem . Era vetenskapsmän kommer att bli förbluffade över dess enorma kraft och kapacitet att alstra energi. Dock så är de programmerade så att de endast kommer fungera för att föra mänsklighetens utveckling framåt då de används på ett icke vinstdrivande och oegennyttigt sätt.

Ljusvarelser kommer inom kort att visa några högkänsliga människor vägen till dessa ädla kristallgrottor. När de sedan, en efter en, kommer fram i ljuset, så kommer en synergi effekt som mänskligheten i modern tid, inte sett sin like till, att transformera och höja vibrationerna på jorden och dess utveckling.

Kristallerna kommer kunna bota i konflikter och i sjukdom då de höjer medvetenheten hos de som arbetar med dem.

Det blir som om en slöja eller ridå plötsligt öppnas och allt blir väldigt tydligt och klart. De som ser sitt liv upplyst på detta sätt kommer få en del jobbiga insikter för inte bara det fina omedvetna i en människas liv lyses upp utan även det vi dolt och inte varit så stolta över. Med betänk medkänslan, glöm inte att du handlat i omedvetenhet och nu när du sett kommer ditt fokus istället bli att verka för saker som gynnar alla.

Vart kommer kristallerna att hittas? På flera platser. I Nordamerika i Arizona, i Brasilien, på Påskön, i Japan, på Nya Zeeland, på Azorerna, i Portugal, i Norge och på Island.

Vi är det arkturiska rådet

Du gillar kanske också...