Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 april 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 april 2020

 

Vägen till den femte dimensionen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över de framsteg som vi ser att ni gör där på jorden med ert medvetande. Vi vet att vi låter som en trasig skiva, som berättar det för er, dag efter dag, men ni måste komma ihåg att vi är icke-fysiska varelser som spårar era framsteg genom att känna in den mänskliga totala vibrationen som ett kollektivt medvetande. Och som sådan är er andliga utveckling det vi fokuserar på. Vi vill säga till er att det fanns större katastrofer som ni alla kunde ha valt till er själva som kollektiv. Det var mer omedelbara katastrofer som ni kunde ha valt.

Men om ni ser logiskt på er situation och ser hur denna pandemi har påverkat mänskligheten som ett kollektiv, var det i själva verket det valet som gav er den största möjligheten att läka från tidigare livs trauma och att samlas som ett kollektiv genom er kärlek och medkänsla för era medmänniskor. Ni ges en möjlighet att öppna era hjärtan, och en stor del av förändringen i medvetande är att sluta fungera från medvetandes nivån i ert sinne och att börja arbeta från ert hjärtas medvetenhetsnivå. Och därför är det också anledningen till att vi fortsätter berätta för er att sluta leta efter svar.

Vi vill att ni ska komma ihåg att hantera denna kris från en mental inställning kommer att hålla kvar er i samma vibration som ni var i före den. Men om ni istället för att leta efter vem och varför, tillåter er själva att känna vad ni behöver känna och bli hjärtcentrerade, tar ni all den utvidgning som är tillgänglig just nu, och ni kommer att bära resten av mänskligheten i det högre frekvensområdet som ni alla vill leva i.

Vägen till den femte dimensionen skulle alltid vara en väg som involverade individer som går inom sig och hittar det som finns i dem. Det kommer alltid att bli en resa, en resa med känslor som tillät er att upptäcka en uppgång i er personliga vibration. Och vi har också sagt er gång på gång att de av ni som är vakna som skulle leda mänskligheten i uppstigningsresan som ni alla är på. Ni leder genom ert exempel, och ni leder genom att hålla en tillräckligt hög vibration för att påverka de som verkar från rädsla, ilska och hat.

Ni presenterar dessa individer ett alternativ genom att närma er den situation ni befinner er i och hela mänskligheten med öppna hjärtan, med medkänsla och med ovillkorlig kärlek. Det här är vad ni har väntat på. Detta är ert ögonblick att lysa, och ljuset som ni har i er på grund av all rensning, all bearbetning, allt mediterande, är ljusare och starkare än det någonsin har varit. Och så inbjuder vi er att använda det ljus som ni har i er för att leda mänskligheten till det högre frekvensområdet som är den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...