Änglarna via Ann Albers, 23 juni 2024 

 

Änglarna 

 Via Ann Albers, 23 juni 2024 

 

Mina kära vänner, vi älskar er så mycket. 

 

Om ni någonsin har fastnat i er tröja, i er kedja eller ett halsband, haft ett tuggummi som fastnat under er sko, eller försökt att slingra er ur en outfit som var för trång, förstår ni begreppet “intrasslad!” Det är ganska uppenbart i 3D-fysisk mening.  

 

De flesta av er vet också, av egen erfarenhet, att när ni är intrasslade i er fysiska värld, blir ni ofta mer förvirrade av att kämpa med situationen, medan det ofta är ett snabbare sätt att ta sig igenom genom att slappna av och långsamt avlägsna sig från situationen. Till exempel kan ni försöka dra ner kedjan från tröjan, eller så kan ni långsamt försöka ta er ur den. Ni kan försiktigt skrapa loss tuggummit från er sko och få bort det helt, eller så kan ni ilsket kämpa för att torka av skon på marken medan ni smetar ut tuggummit i varje springa under skosulan. Ni kan ta ett djupt andetag och långsamt ta er ur er tajta outfit, eller så kan ni kämpa för att tvinga fram saker och misslyckas. 

 

5D-världen har också sina förvecklingar, och ni känner dem alla. 

 

Om ni befinner er i en vibration av kärlek, blir detta trassel en underbar upplevelse av att känna kärlek från hela skapelsen och bevittna den samordning som uppstår när ni dansar i harmoni med varandra. Ni växer och era älskade växer. Ni tänker på något och er vän börjar prata om det. Om ni tänker på någon som ni inte har sett på evigheter, kanske den personen kontaktar er inom en vecka. Ni tänker på något ni tycker om eller önskar er, och en video, webbplats eller konversation om ämnet dyker upp inom några minuter. Era energier är alla “intrasslade” i kärlekens vibration, och när ni är i kärlekens vibration kommer ni att njuta av en utsökt dans med livet. 

 

Utmaningen kommer när ni trasslar in er i varandra i de lägre vibrationerna. Precis som ni kan ta fram det bästa hos varandra och det bästa av livet i en vibration av kärlek, kan ni också inspirera andra och att ta fram sina sämre sidor, när ni dansar med varandra i de lägre vibrationerna. Man känner sig upprörd över livet, träffar någon annan som också är upprörd över livet och blir så småningom upprörda på varandra. Ni känner er arga och stöter på alla möjliga saker som irriterar er. Ni fokuserar för länge på något sorgligt, utan att sträcka er efter kärlek och tröst, och andra anledningar för att vara ledsen börjar invadera er tankar. 

 

Ni har alla sett detta i praktiken. På en bra dag tenderar ni att se och därmed locka fram de goda hos andra. En dag när ni är stressade eller upprörda kommer många omkring er att bidra till det med sin egen upprördhet eller stress. Naturligtvis är alla ansvariga för sinegen vibration. Ni kan inte “få” någon att känna sig glada eller ledsna, och ingen kan heller “få” er känna på ett visst sätt. Ingen kan tänka någon annans tankar, men ni tillåter andra att påverka er och i den grad som ni gör det så känner ni förvecklingar. 

 

Vår önskan för er är ni blir mindre intrasslade med världens lägre vibrationer och mer i linje med det Gudomliga. I detta utrymme kan ni vara i världen men inte av den. Ni kan bevittna smärtan med medkänsla men inte känna smärtan. Ni kan vara ljuset och kärlekens kraft som lyfter andra som är villiga att bli upplyfta. 

 

Det Gudomliga och era änglar kommer bara att dansa med er i en kärleksfull dans. Vi fokuserar på ert sanna, vackra, strålande, kärleksfulla jag. Vi ser när ni finner dessa låga vibrationer och vi har stor medkänsla, men vi engagerar oss aldrig i en lägre vibrationell dans med er. Vi skickar inte “lektioner”, “tester”, “belöningar” eller “bestraffningar” till er. Vi försöker bara och alltid vägleda er längs den vänligaste, enklaste och mest kärleksfulla vägen. 

 

Världen kommer dock att rycka och dra i er med en med en mängd olika vibrationer, och ni kommer alltid att känna de vibrationer starkast som matchar era egna i ett givet ögonblick. Ni kommer alltid att vara “intrasslade” med de vibrationer som matchar era egna. Det är därför vi uppmuntrar er att söka tröst, lugnande vänliga tankar, goda känslor, tilltalande omständigheter etc. Det är därför vi avråder er från att fokusera på andras lägre beteende, smärta och problem i världen och de tankar som drar ner er. 

 

Kort sagt, ni gör er själva en kärleksfull tjänst när ni tar bort ert fokus från de saker, människor och situationer som drar ner er, och istället låter er själva finna och känna större komfort, lugn, nåd och glädje. Att försöka bevisa ert värde för dem som inte ser det,trasslar bara in er ytterligare i deras dömande åsikter. Att fokusera på det felaktiga i någon annans beteende, oavsett hur rätt ni har, trasslar bara in er i de lägre vibrationerna. Att helt enkelt fokusera för länge på de saker som drar ner er kan attrahera mer av den negativitet ni försöker undvika. 

 

De goda nyheterna är att ni kan skifta bara lite för att fokusera på någon eller något som gör att ni mår bra, något ni älskar eller vad som helst som ger er tröst, och i den kärleksfulla vibrationen öppnar ni er för den aldrig sinande strömmen av kärlek som är tillgänglig för er hela tiden. 

 

Kära ni, det är inte så svårt att öppna sig för kärlek i ett givet ögonblick. Se er omkring! Hitta något tilltalande här och nu! Njut av det! Uppskatta det! Tänk en god tanke om det! Tänk nu en vänlig tanke om er själva. Kanske kan ni erkänna er själva för att ni tonar in er på kärleken i detta ögonblick. Med något så enkelt har ni just öppnat er själva för den kärlek som Universum alltid sänder er. Ju mer ni praktiserar denna enkla handling, desto mer blir ni “insnärjda” i kärlekens vibration, och desto mer kärleksfull kommer er verklighet att bli. 

 

 

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket. 

Änglarna. 

 

 

Översättning Ulla Krogh 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *