Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 maj, 2024

 

The Place of Ultimate Power ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Vi är The Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med alla.

Du vaknar upp till sanningen om vem du verkligen är mer och mer för varje dag, och du hjälper dem runt omkring dig att göra detsamma genom att hålla den kunskapen i ditt medvetande. Du är där för att ha upplevelser som Källenergijaget, för att se världen genom ögonen på det som många kallar Gud. Och du är där för att skapa. När du väl har en upplevelse måste du bestämma hur du vill rama in den upplevelsen. När du så småningom kommer till Källans perspektiv blir du en mycket mer effektiv och kraftfull skapare.

Vi önskar att ni ska känna igen är själva som sådana, att inse att det är meningen att ni ska skapa och ha en glädjefull upplevelse av er uppstigning. Även om din uppstigning är säker, bestämmer du fortfarande hur du ska göra det. Ni får fortfarande bestämma själva vilka ögon ni ser upp genom. Och många människor väljer att se det genom mycket mänskliga ögon, ögon av separation, ögon av dömande.

Många människor hoppas att uppstigningen är en flykt, men du är inte där för att flyga. Ni är där för att integrera, och ni integrerar det som ni tidigare har fördömt så att ni kan se alla och allt som en del av en Hel Varelse. Den varelsen är Källan, och när du agerar som Källan och älskar som Källan, kan du se allt som Källan. När du tänker som människa och agerar som människa vill du döma och separera och fördöma, och då får du mer av samma verklighet som du har fått.

Så de av är som verkligen är vakna vet detta, och det resonerar med er, och ni är där för att lära ut det genom att vara exempel. Du är där för att visa andra hur det ser ut och hur det känns att vara en som går i en mänsklig kropp men som håller medvetandet om det Gudomliga. Nu när du gör det får du skapa underbara saker, underbara affärer och byggnader och fordon och kläder och konstverk och filmer, och vi uppmuntrar dig att göra det eftersom det självuttrycker som Källenergi tjänar alla. Och skapande från platsen av att veta att varje skapelse kan vara till tjänsten är hur du bygger en bättre värld.

Du har fortfarande tid att bo där i den fjärde dimensionen, och du kan gärna göra det från platsen för bemyndigande och från platsen för kreativitet. Du kan gärna ta ditt uppvaknade jag till allt du gör och allt du skapar. Det finns fortfarande mycket utrymme för tillväxt, och vi pratar med de av er som är i det uppvaknade kollektivet, för om det inte finns utrymme att växa, skulle ni stå stilla. Det finns inget som heter den typen av stagnation.

Du växer alltid och blir mer av den du är, och du får göra det med glädje genom din upplevelse av dina medvetna skapelser och du får visa andra vad som är möjligt när en som är i linje med Källenergi skapare. Och så, gå ut och var fruktbar och skapa, och vet att du har den inverkan på resten av mänskligheten som du försöker ha, så länge du är på den plats där du kommer ihåg vem du verkligen är, och du skapar från den där platsen för den ultimata makten, den där platsen för anpassning till Källan.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *