Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 oktober, 2023

 

Vad gör dig till ljusarbetare och förändringsmakare ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid på jakt efter ett nytt perspektiv, ett nytt förhållningssätt, ett nytt sätt att luta sig in i vårt arbete och vår förmåga att utföra det arbete vi har framför oss. Vi vet att det finns så mycket som vi fortfarande måste upptäcka, och vi ser fram emot varje droppe av ny erfarenhet och ny kunskap som kan komma vår väg. Vi delar allt vi kan med er, när vi väl gör en ny upptäckt, och i vår ständiga observation och studie av er alla, gör vi ofta nya upptäckter.

Vi vill att du ska veta att dessa nya sätt som vi har att närma dig vår hjälp till dig inte alltid kommer att vara uppenbara för dig, men snälla vet att det pågår en utveckling av vårt medvetande, och vi förmedlar det till dig. Ett sätt vi gör detta på är med orden som kommer genom kanalen, men det andra och viktigare sättet är den energiska överföringen.

Vi vet hur många av er som öppnar upp för att ta emot det som är nytt också, och vi uppmuntrar er att släppa taget om det ni trodde att ni visste var så ofta som möjligt, så att ni förblir öppna för vad som kan komma in till din medvetenhet och ge dig den boost du behöver för att ta dig till nästa nivå av ditt medvetande. Du är inte bara där för att återuppleva och upprepa det som är gammalt; du är där för att föda det som är nytt, det som är unikt och det som är ovanligt. Ofta när du gör detta, finns det motstånd.

Det finns de som är väldigt inställda på sitt sätt och som vill att saker antingen ska vara detsamma eller gå tillbaka till en tidigare tid, en tid som de uppfattar som bättre än den tid du lever i nu, men allt detta är att förväntas i en värld där polariteten upphör. Du har varmt och kallt, upp och ner, vänster och höger, så du måste ha minst två perspektiv på allt. Det är viktigt att inte fästa sig vid dessa perspektiv så att du kan släppa in de nya. Det är viktigt för dig att veta att du hela tiden växer, inte bara i din andlighet, utan också på det sätt som du kan uppfatta verkligheten och hur du kan få tillgång till idéer, information och nya sätt att leva livet där på planeten jorden.

Många av er kommer att hänvisa till dessa som nedladdningar, eller så kommer ni att inse att ni har kanaliserat något, och vissa gör det inte, och det är okej. Det är helt okej för alla att ha sin egen upplevelse av verkligheten och sitt sätt att uppfatta världen. Men ni är ljusarbetarna, förändringsmakarna; du ligger i framkant där, och det är därför du svarar oss så bra. Vi ger dig det som är ljust, glänsande och nytt på många olika sätt, och du tar det och skulpterar det till en bättre värld för alla människor, och det är därför vår relation till dig är så speciell och en som vi alltid värnar om. .

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *