Budskap från Mästare El Moroya via Jahn Kassl, 22 maj, 2024

Budskap från Mästare El Moroya
Ljuset av Guds kärlek på alla sätt
Ignorera eller acceptera reflektioner?
Älskade människor,
var uppmärksam på ditt inre liv, för alla svar kommer att ges till dig. Den här tiden frambringar många erbjudanden, några profeter och gurus överallt: erbjudanden som ofta inte håller vad de lovar, profeter vars syn på framtiden är grumlig och gurus som ser till sitt eget bästa.
Självkännedom är lätt: ta itu med dig själv!
Idag inbjuder jag dig att lägga större vikt vid reflektionerna i din vardag, att gå till botten med dina tankar och känslor under en dag, att titta djupt in i din själ och skilja agnarna från vetet där det faller sig så. För att göra detta måste du vara helt ärlig mot dig själv.
En smärta är först en smärta och sedan en lärande upplevelse. Ett problem är först ett problem och sedan en utmaning. Ödesdigra vändpunkter i livet är ödesdigra vändpunkter först då de blir vägskäl, från vilka du kan sätta milstolpar i din utveckling.
Att först se och känna utan att genast leta efter förklaringar, att gå igenom smärta och att acceptera den istället för att ignorera den – för bara på detta sätt kan din djupa omvandling ske.
Ärlig inventering av den FAKTISKA SITUATIONEN
Många människor tenderar att förneka svårigheter och problem. De vill inte gå till botten med orsakerna eller såren i deras hjärtan. “Allt är bra som det är!” säger de – och ändå faller de ner i ett djupt hål. Var snäll och erkänn för dig själv när saker utvecklas till din nackdel, när du varken vet vad du ska göra eller kan gå vidare.
Var ärlig när du inventerar den FAKTISKA SITUATIONEN och acceptera smärtan. Räddningens mirakel kan då ske. Eftersom varje smärta i själva verket är en väckarklocka för att förändra något i dina grundläggande psykologiska, andliga och karmiska attityder. Ta en titt och få insikter från det! Kom in i ditt liv, acceptera allt och var redo att ge upp allt!
Vad är det egentligen du vill?
Det du behöver är din bestämda vilja! Himlen svarar dig hela tiden. När du väl är villig att engagera dig i dig själv på ett så brett och djupgående sätt, att du kan acceptera vilket svar som helst, har du nått nivån av sann omvandling. Då kommer himlen till din hjälp, då tar du emot allt från GUDs händer.
Frågan är bara: Hur djupt vill du lysa och hur långt vill du verkligen gå i din transformation?
JJK: Är till exempel seminarier, workshops eller ljusläsningar till hjälp?
MÄSTARE EL MORYA: Allt som inbjuder dig att engagera dig djupt med dig själv är till hjälp! Varje person vet innerst inne varför de känner sig dragna till något och aversion till något annat.
En persons andliga mognad visas med hur de hanterar det som tynger deras själ. Blir man involverad i processerna av transformation, eller låter man dem vara?
Vad vill du egentligen? Vart ska livets vågor föra dig?
Till andra sidan havet, där det osäkra är säkert och där din tillit till Gud räknas varje dag? Eller gillar du att segla där du kan se land, inom räckhåll för den säkra hamnen?
Guds nåd är omåttlig och allt liv finns i HANS vård. Den som inser detta har frid, glädje, frihet – och ljuset av Guds kärlek på alla de sätt.
Jag är MÄSTARE EL MORYA

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *