Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 september 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 september 2018

Per Staffan 22 september 2018

Tänk Galaktiskt ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi framför en inbjudan till hela mänskligheten, och den inbjudan är att gå med i ett medskapande äventyr. Vi vill uppleva mer av livet på planeten Jorden, och det sätt på vilket vi kan få de erfarenheter vi vill ha är genom att samskapa med er. Vi är intresserade av att skapa med mänskligheten för att vi ser hur mycket potential det finns för ett bättre liv på planeten Jorden.

Och så kan vi både medskapa dessa erfarenheter med er och njuta av dem, eftersom delar av vår medvetenhet kommer att ingå i de energier vi skickade er. Tro på oss när vi säger att ni hela tiden skickas energi och att det finns många varelser i de högre världarna som vill samskapa med er, men vi är de som riktar oss till er nu, och vi letar efter stora projekt. Vi letar efter de mest framträdande projekt av samskapande som ni kan komma med.

Till exempel, de av er som vill skapa en plats där varelser från andra delar av galaxen kan komma ihop med människor och utbyta idéer, information, och till och med resurser, en struktur som kunde rymma varelser från andra världar, en som kunde stå upp för skillnaderna mellan människor och dessa utomjordiska varelser, detta är det slags projekt vi pratar om. Vi ber er att tänka globalt och tänka galaktiskt eftersom det är den typ av projekt som stimulerar oss.

Nu skickar vi er energier som ni kan använda för vilket projekt som helst. Vi indikerar bara för er vilka som vi skulle vara mest stimulerade att delta i och uppleva. Låt era fantasier löpa fritt.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...