Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 februari, 2023

 

Din makt som en influencer ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi höjer mänsklighetens medvetande med våra energiska överföringar. Vi vet detta eftersom vi kan känna, vi kan känna, när någons medvetande är förhöjt, och när det inte är förhöjt, av vad de får. Vi ställer in dig för att säkerställa att dessa sändningar ger önskad effekt. De är designade för att föra dig närmare källan, närmare den du verkligen är.

Nu, när vi observerar mänskligheten, ser vi människor i er värld som delar information som inte nödvändigtvis är utformad för att höja medvetandet hos observatören, eller mottagaren, av den informationen. Det är välmenande; det är tänkt att informera, men det tas väldigt lite hänsyn till om det som delas kommer att höja medvetandet hos de personer som tar emot det inlägget eller videon, den åsikten, det perspektivet som personen delar. Detta är något som ni vill fråga er själva från och med nu, när ni funderar på om ni ska vidarebefordra något som ni tror är sant eller inte.

Fråga dig själv om personen som får den informationen kommer att få en högre vibration som ett resultat, eller om det kan ha motsatt effekt. Vad mänskligheten behöver nu mer än någonsin är att människor bryr sig om vibrationer. Du måste bry dig om din vibration, och du måste bry dig om vibrationerna hos dem vars liv du påverkar. Det finns människor som anses vara influencers där på din värld eftersom de har en stor följare på sociala medier. Ni är alla influencers; ni har alla förmågan att skicka ut några positiva vibbar, eller att skicka några negativa vibbar ut, eller att skicka ut några vibbar som kanske bara är neutrala.

Du måste välja; det är upp till dig vem du är, vem du är i ett ögonblick. Och när du gör det valet medvetet, är det så mycket lättare att välja att sprida det som har en hög vibration, det som kommer att påverka människor att må bättre och det som i slutändan kommer att höja medvetandenivån i din värld. Att dela kunskap, dela information, det här är åtgärder för att blidka ett törstigt sinne, ett sinne som letar efter svar, letar efter lösningar eller vad du kan kalla teorier om vad som händer där i din värld.

Vi vill att du ska tänka på att dela energi, dela kärlek, dela alla inlägg eller perspektiv som kan göra mycket mer än att få gilla-markeringar, kommentarer och delningar. Projicera ut i världen det som ni vill se mer av komma tillbaka till er, för som många av er vet är det så detta universum fungerar. Utöva din kraft för att höja dina medmänniskors medvetande, och du kommer inte bara att vara närmare oss, för det är vår avsikt, utan du kommer också att vara närmare ditt sanna jag.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *