Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 april 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 april 2021

 

Ljusarbetare: Förändra världen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi strävar alltid efter nästa synvinkel, nästa dolda möjlighet, att avslöja för någon där på Jorden sanningen om vem de är och vad de är kapabla till. Vi älskar så mycket möjligheten att skicka ljus genom våra energifulla överföringar och att det ljuset tas emot av någon annan. Det är en så härlig upplevelse. Detta är något som ni alla kan göra även som ljusarbetare.

Ni är där för att förankra ljuset, vara ljuset och också för att sprida det runtomkring. Ni vill ha mer ljus i er värld, och de flesta människor inser det, men de tror att sättet att ha mer ljus är att eliminera mörker. Så är inte fallet; sättet att ha mer ljus är att vara det, att sprida det, och sedan överskuggas mörkret av ljuset. Plötsligt verkar det finnas mindre mörker, och alla mår bättre.

Vi uppmanar er att sätta er in i var mer ljus behövs i världen och skicka det dit. Skicka ljus till dessa platser i stället för att försöka lista ut vem man ska skylla allt mörker som finns på, så att ni kan runda den personen, eller dessa människor, och stänga dem ute. Om ni är ljuset och delar ljuset tillräckligt ofta kommer ni att upptäcka att samma människor börjar komma i närheten och reflektera tillbaka till er det ni har erbjudit. Detta är ett mycket enkelt sätt att skapa er verklighet, ett mycket enkelt sätt att manifestera en annan värld. Ni gör det genom att ändra vad ni erbjuder och fokusera på vad ni kan göra för att vara en positiv kraft i er värld.

Och ni kan inte göra det samtidigt som ni pekar finger. Ni kan inte göra det när ni försöker utrota mörkret eller vädra ut det. Dessa två avsikter och handlingar är inte förenliga. Ni måste fokusera på ljuset, eftersom vi har tränat oss att själva för att se och uppleva mer ljus där på planeten Jorden. Det är inte alltid lätt och det är inte alltid kul, men om ni ställer in avsikten när ni står upp på morgonen att universum ska ge er möjligheter att vara ljuset, och då är ni överens om att ni kommer att bli ljuset i dessa scenarier och det kommer att hända mycket lättare.

Vi tror inte att ni kan sprida mer ljus samtidigt som ni kämpar. Så ni vill att det ska vara enkelt och roligt och något ni gör när ni gör era dagliga aktiviteter och letar efter dessa möjligheter. Ni säger i huvudsak till universum att ni vill förändra världen, och ni är villiga att förändra världen, och ni erkänner också att ni faktiskt kan förändra världen. Och när ni gör det kommer ni att starta en trend.

Människor kommer att lägga märke till er och fråga er, ’Varför ler ni alltid? Varför är ni alltid så glada? Vad är er hemlighet? ”Och ni kommer att berätta för dem, och de kommer gå ombord eftersom ni inte säljer till dem en religion eller ens en filosofi. Ni förklarar bara vad ni har gjort och hur det har fungerat för er, och det är det bästa sättet att gå för att leda mänskligheten till den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...