Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 november 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 november 2021

 

Att arbeta med de nya energierna som är på ingående

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi håller på att upptäcka hur vi bäst kan leverera den senaste omgången energier till mänskligheten där på planeten Jorden. Vi tar ofta det direkta tillvägagångssättet och skickar energierna direkt till era fält, där era guider sedan kan ge er större tillgång till dem när de känner att det är lämpligt att göra det. Vi riktar oss också mot individer som vi vet kommer att ta emot energierna vi skickar och göra något med dem. Vi vet vilka lärarna, kanalerna och ledarna är för närvarande där på Jorden och vilka som är redo att göra något kreativt med energierna också. Vi är medvetna om konstnärerna och författarna, poeterna och musikerna som kan skapa något för många, många människor att njuta av som också kommer att resultera i att deras medvetande höjs.

Ett av syftena med detta meddelande till er alla är att låta er veta att om ni vill ta emot energi direkt från oss och andra som oss, leta då efter sätt att dela det ni får. Leta efter sätt att uttrycka vad ni får. Leta efter sätt att använda energierna som ni får för att hjälpa andra, för att tjäna mänskligheten, och ni kommer att få mer. Det är inte så att vi belönar dem som tar energierna vi levererar och gör något med dem. Det är att när ni gör något med energierna, då finns det mer utrymme för mer energi att flöda till er och genom er. Ni är mer i flödet, mer öppna, och därför är det bara mer meningsfullt att rikta in sig på de individer för vilka energierna är ett användbart verktyg för att främja deras läror eller andra skapelser.

Med det sagt, de nuvarande energierna som vi har för avsikt att skicka till er alla, och speciellt till er som kommer att använda dem, handlar om att få tillgång till fler av de energier som Moder Jord har att ge er. Energierna som vi levererar kommer att inspirera människor att ansluta till Moder Jord. De kommer att inspirera människor att komma ihåg deras förhållande till Moder Natur, till träden, till haven, till bergen, till vinden. De energier vi är på väg att leverera kommer att hjälpa människor att öppna upp sina rotchakran för att ta emot direkt från Moder Jord, eftersom ni har den förmågan att ta emot från det som är under lika bra som ni har förmågan att ta emot från det som är ovan.

Energierna kommer att hjälpa er att känna er mer inriktade, mer förankrade, mer jordade, mer rotade och mer kapabla att göra det ni kom till Jorden för att göra i första hand, eftersom ni kommer att vara mer i linje med jordenergierna som vägleder er och stöttar er lika mycket som de galaktiska gör. Ibland behöver ni dessa små påminnelser, och ni kan också betrakta det här meddelandet som ett av dem. Vi är spända över att se hur många av er som öppnar upp för att ta emot denna nästa sändning av energier som vi har skapat till er just nu.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...