Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 november, 2022

 

 

Uppdatering: En framstegsrapport för mänskligheten ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket imponerade av de förändringar som ni fortsätter att göra där på jorden, när vi ser er gå längre och djupare in i en tidsålder av upplysning. Vi vet att det inte alltid ser ut så för de av er som uppmärksammar vad som händer utanför din lilla cirkel och dig själv, men förändringarna är röriga i början. Det finns en omställningstid som måste göras. Ibland överkorrigerar man, och det blir ännu större motreaktion till överkorrigeringen. Men som samhälle blir man känsligare, och det är bra.

Det här är en lägesrapport för er alla, och det är en som varje människa behöver ta emot. Ni som tar emot det kommer att förankra det för resten. De förändringar som är över er just nu handlar om att vara mer inkluderande, mer integrerande, och de handlar om att ge fler individer en röst. Alla behöver vara representerade i samhället, och alla behöver inte bara känna sig hörda utan också bli hörda, eftersom alla måste vara villiga att titta på sig själva och känna känslor som triggas inom dem.

Du gör enorma framsteg varje gång du tillåter någon från en grupp som traditionellt sett inte har en röst att tala. Människor är väldigt olika där på planeten Jorden, och det är så det ska vara. Likhet orsakar mindre expansion, och Källan vill ha expansion. Källan skapade alla att vara som de är, och när människor känner sig fria att vara som de är och uttrycka sig som de är, är Källan förmånstagaren. Det är bra för er alla, oavsett vem ni är och vad ni än tror på, att bli utsatt för allt och alla. Du är inte där för att bygga ett elfenbenstorn och sedan gömma dig i det, även om du ska meditera i det elfenbenstornet.

Skillnaderna mellan dig och din tro och alla andra och deras får dig att växa. Acceptans är det första steget, och det är ett mycket viktigt steg eftersom alla kommer till den punkt där de går bortom acceptans, men de kan inte hoppa från där de är till dit de slutligen är på väg. Acceptera därför allt i ditt liv som det är, acceptera alla på jorden som de är och acceptera att du valde alla utmaningarna för att du visste att de var de perfekta för att få dig att anpassa dig till Source, för att få dig att återvända hem till Källa, och i slutändan för att få dig att bli Källa igen på alla tänkbara sätt.

Som vi sa, detta är en positiv framstegsrapport eftersom vi ser er alla komma närmare varje dag och i varje rörelse, närmare källan, närmare den hemmabasen, och ni tar era kroppar med er. Du behöver inte dö för att gå hem längre; ni är där för att föra himlen till jorden, och det är vad vi ser er alla göra just nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...