Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 november, 2022

 

Starseeds: You Will Get to Go Home ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har så mycket respekt för de av er som är villiga att vara er själva i en värld som ofta söker konformitet. Vi har märkt att de av er som är stjärnfrön är ganska villiga att berätta den sanningen för andra om er själva trots det faktum att många människor skulle, och gör så, håna er för att de tror att utomjordingar faktiskt är verkliga. När du kommer ut som en starseed, sätter det dig verkligen i en sårbar position för så många att förlöjliga dig och till och med utesluta dig från din grupp, eller dina familjer. Det har inte varit lätt för många av er där på jorden på väldigt länge, och för vissa av er har det inte varit lätt under hela ert liv, eftersom ni har känt er annorlunda.

När ni väl snubblade över konceptet med stjärnfrö, grät många av er, för att något äntligen gav mening av hur ni alltid har känt er där på jorden. Nu, från vårt perspektiv, behöver du inte leva ditt första liv på jorden för att vara en stjärnfrö; du är precis vaken till sanningen att du var tvungen att resa genom andra stjärnsystem och högre dimensionella plan för att komma till jorden. Och nu när du är vaken vet du att utomjordingar inte bara existerar, utan du vet också att du är släkt med alla utomjordingar i hela galaxen.

Dina rötter sträcker sig långt tillbaka och sprider sig ett enormt avstånd, och det är allt till stor hjälp för att få mänskligheten in i det galaktiska samhället, officiellt. Många av er har väntat på den officiella inbjudan ganska länge, och ni börjar bli otåliga. Så många där på jorden är väldigt ivriga att åka hem för att bli en del av sin galaktiska familj igen, men du ville vara på jorden, och vi inbjuder dig att göra ditt bästa för att komma ihåg varför du ville vara på jorden vid detta tid för stora förändringar, skiftande energier, och slutligen medvetandets uppstigning genom hela vårt universum.

Lita på oss när vi säger att du kommer att kunna åka hem, men snälla gör ditt bästa för att betrakta Jorden som ditt hem för nu, eftersom Jorden och dina jordbor behöver dig där. De behöver dig för att normalisera sina upplevelser med utomjordingarna, som kommer. Du kommer att hjälpa dem att känna sig redo för dessa möten, och du kommer att hjälpa dem att förstå vem de verkligen är. Och överallt i galaxen kommer ni att kunna komma samman igen och förenas, även innan förändringen i medvetande är fullbordad.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...