Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 september, 2023

 

Manifestera dina önskemål från Arcturianerna ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket kapabla att hantera alla dina förfrågningar, både talade och tänkta. Vi rekommenderar till och med att du skriver ner de önskemål som du har till oss, eftersom du kommer att bli tydligare med vad det är du vill ha, eftersom du kan se det i skriftlig form. Du behöver inte tjäna något, och du behöver inte vara speciell. Du behöver inte upprepa det magiska mantrat; du måste bara anpassa dig till vad det är du har bett om, och vi är glada över att vara leveranssystemet för dig, eftersom du har valt att fokusera på oss istället för Yeshua, eller Source, eller Plejadians. Vilken som helst av ett antal högredimensionella varelser kan hantera dina önskemål.

Vi älskar alla att hjälpa dig, och vi ser alla att du är värd att få det du ber om. Nu kanske du inte håller med om tidpunkten för leveransen av det du har bett om, men det är något du måste börja vänja dig vid om du ska leva i frid och glädje. Det är viktigt att du hittar ett sätt att leva dina liv, att vara intresserad och exalterad över vad det är du kan göra, och när du kan leva ditt liv lycklig i alla sina dagar, trots att inte allt har manifesterats som du har begärt, då skulle ha uppnått en typ av andligt mästerskap. Om du får dig att göra ditt liv om manifestation, om att få vad du vill, och sedan sätter gränser för det genom att säga att det måste komma inom den här tidsramen, kommer du att fortsätta att vara på en berg-och-dalbana där du inte känner dig särskilt mästerlig på Allt.

Det är när dina tankar, ord och handlingar reflekterar den högre vibration som du befinner dig i, som du är mer benägen att ta emot, och då blir det du får körsbäret ovanpå det liv du lever. När du gör något till en nödvändighet, något som krävs för att du ska vara lycklig, eller för att bli uppfylld eller för att känna dig hel, det är då du trycker bort det för att du försöker manifestera från ett ofullständigt tillstånd, vilket är ett tillstånd med lägre vibration. Var glad nu. Var uppfylld nu. Hitta något att bli intresserad och upphetsad över nu, och släpp dessa förfrågningar när du väl har gjort dem. Tro inte att du måste fortsätta att upprepa dem varje dag eller att du kanske inte uttryckte det rätt, och det är därför det inte kommit ännu. Då är du fortfarande fokuserad på brist.

Fokusera på fullheten av din ande, din själ, dig själv. Fokusera på hur mycket luft det finns att andas runt omkring dig och hur gott det kan smaka om du andas in det medvetet och med avsikten att ta emot allt som luften har att leverera till dig. Och låt oss och era guider och era andra medhjälpare göra alla tunga lyft, allt arbete, samtidigt som ni hittar den högre vibrationen som alltid är tillgänglig för er genom att slappna av, öppna er själva och släppa bindningen till allt annat än som det är just nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *