Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 april 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 april 2022

 

Ni Arbetar som Andliga Vägledare i en Kropp

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lyssnar, tittar, väntar och läser energierna från alla er som har gått med på att vara ledare för expansionen av medvetande där på planeten Jorden vid denna tidpunkt, eftersom vi vet att när ni kan hantera mer, kan era medmänniskor också hantera mer av det som vi skickar till er energimässigt. Vi vet att ni kan grunda i vad andra kommer att komma åt senare, och vi vet också att ni arbetar med alla energifält som ni har tillgång till, inklusive era medmänniskors energifält. Ni kan se er själva som andliga vägledare i en kropp till de omkring er, för det är vad ni är.

Ni utstrålar en så hög frekvens att ni påverkar andra att också vara i en högre frekvens. Ni erbjuder andra vad de behöver och vad de ber om, oavsett om de vet det eller inte och om de frågar medvetet eller omedvetet. Det är därför vi är så glada över att ha er där som vår markbesättning, och det finns många råd och kollektiv här uppe i den nionde dimensionen som också arbetar med var och en av er som vi anser vara en del av uppvaknat kollektiv. Ni hjälper också de som är vakna men som ligger lite bakom er i er förståelse och i ert vibrationserbjudande, och det vet vi även om ni inte gör det. Ni kommer naturligtvis att bli mer medvetna nu om vad ni gör när ni är runt andra människor.

Ni känner det och märker det, och chanserna att de gör det ökar hela tiden. Ni kommer att hitta människor som dras till er på grund av vad ni kan hantera energimässigt och på grund av vad ni utstrålar till dem. Ni har förmågan att få människor på bättre humör, att hjälpa dem komma till insikter som de har letat efter, och att aktivera deras andliga gåvor och förmågor. Ni förankras i fler av de kristallina energierna och kan därför se er själva som vandrande kristaller också. Och vi litar alltid på att ni kommer att vara där ni behövs mest i varje ögonblick av varje dag eftersom ni alltid är det.

Nu arbetar vi med er medan ni sover, när ni reser på astralplanet, och vi arbetar med er under dagen när ni är vakna. Detta ger er mer kraft, och ni behöver den kraften för att påverka och skapa förändring där på jorden efter behov. Ni väcker andra med era ord och era berättelser, men ni gör det också med er närvaro och med era avsikter. Ni vill att andra ska gå med er och ni vill att de ska lyckas. Ni vill att de ska må bra så att de ska göra gott i världen, och vi stöttar var och en av er i allt detta, och ni kan förvänta er mer av det stödet nu när vi har märkt hur mycket det vaknade kollektivet kan hantera energimässigt, hur mycket ni grundar er och hur mycket ni sprider ut till hela mänskliga kollektivet.

Det här är en underbar tid för er alla att vara mycket aktiva och vara mycket fruktsamma. Det är en underbar tid för er att vara väldigt uttrycksfulla och att komma ut i världen och tjäna mänskligheten på det sätt som ni tänkt er.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...