Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 november 2020

 

De Förändringar Ni Har Framför Er

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så väldigt entusiastiska över de förändringar ni har framför er. Många människor i er värld pratar om problemen, problemen som ni står inför som en global gemenskap och till och med inom era mindre samhällen. Och då tenderar ni att diskutera vad problemen egentligen är, vem som ligger bakom dem och vad som behövs för att åtgärda dem. Men det finns något som många människor inte tillåter sig att göra.

Människor tillåter sig inte att ta alla de energier som finns vid denna tidpunkt, ta emot dem och sedan skapa tillsammans med dem alla de förändringar som de vill se. Och varför är det så? Varför känner sig inte tillräckligt många människor för att skapa de förändringar som de vill se? Sanningen är att i den tid ni lever i just nu har alla sin version av ”lösningen”, ”svaret” och lösningen och svaret involverar vanligtvis en person eller en grupp, möjligen till och med E.T.s.

Väldigt få människor där på jorden säger till er att ni är svaret, att det är ni som ska åstadkomma de stora förändringarna ni vill se. Och uppriktigt sagt, det är därför ni behöver grupper som oss själva. Vi kommer att fortsätta att rikta ljuset tillbaka på er och be er att bli den som räddar, den som leder och den som läker, för det är vad vi ser inuti var och en av er. Ni behöver inte tro på något annat än er själva.

Om ni tror att ni är mycket mer än det jag som ni ser i spegeln, är det ännu bättre. Men även människor som inte hade den kunskapen har uppnått en hel del bara genom att tro på sig själva. Men lägg till Källenergin, en legion av änglar, kollektiv, råd, federationer, familjer och så vidare, så har ni verkligen fått något. Ni har ett team och när ni tar hänsyn till det faktum att mänskligheten har kallat till sig all denna energi, och ni har ett team som omger er som inte vill ha något annat än att hjälpa er att skapa den förändring ni vill se, då måste ni fråga er själva varför ni fortfarande skulle leta efter svaret.

Sanningen är och kommer alltid att vara att allt utanför er också är inuti er. Kom tillsammans med en massa andra människor som vet det, förstärka sanningen för varandra, och nu har ni verkligen något att arbeta med som kommer att åstadkomma förändringen, höja medvetenheten om mänskligheten och få er att stiga upp med lätthet och glädje. Det är det vi är entusiastiska över eftersom vi vet att tillräckligt många av er får det här meddelandet för att göra det vi pratar om, göra det bra och fortsätta göra det tills ni lever på den version av planeten Jorden som ni vill uppleva.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...