Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 mars 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 mars 2021

 

Din ologiska andliga väg

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi försöker alltid hitta precis rätt kombination av energier och galaktiska ljuskoder att skicka till er alla, och när vi hittar en kombination som fungerar, håller vi fast vid den ett tag. Vi vill se om det finns en växande effekt när ni bombarderas med samma energier och galaktiska ljuskoder om och om igen. Men det kommer alltid en tid då vi måste ändra receptet, och genom att blanda ihop det ger vi er något nytt, något annorlunda, något som kommer att kittla er på rätt sätt, eller åtminstone det är alltid önskan från vår sida.

Vi inbjuder er att göra detsamma med er själva. Ni kanske upptäcker att ni växer ifrån något, även om det är något som en gång gav er stort nöje eller en gång var en andlig övning som ni fick ut så mycket av, det betyder inte att ni alltid kommer att få samma resultat, och att det är sant eftersom ni expanderar och växer hela tiden. Ni har något där på jorden som kallas ritualer, och ritualer kan vara effektiva när de behövs och när de används på ett bra sätt. Men ni kan också sluta dra nytta av dem och inte ens inse det, annars kanske ni fruktar att om ni släpper ritualen kommer ni på något sätt att gå tillbaka andligt.

Vi vill att ni ska veta att ni aldrig kommer att gå tillbaka andligt. Ni kommer alltid att förbli på en uppåtgående spiral tills ni stiger upp, och det kommer att finnas vägar som ni tar som kommer att vara korta och vägar som ni kommer att ta som kommer att bli längre, och i slutet av allt kan ni samla ihop dem alla och kalla dem er andliga väg, även om det inte verkar ge någon logisk mening. Det som är svårt för ett ego eller sinne att förstå med livet är att det aldrig kommer att vara meningsfullt när man tittar på den större bilden, och det behöver inte vara vettigt, och det är okej om ert liv inte är meningsfullt för er. Det är okej om er andliga väg inte är tydligt utformad framför er.

Kom ihåg att ni får göra kurs korrigeringar hela tiden och att ni inte behöver förklara er själva eller era beslut för någon. Vi i de högre världarna förstår för att vi kan se hur livet på Jorden är väldigt kaotiskt, och vi kan se hur många variationer ni har att välja mellan, och ni ska utforska så mycket av den mångfalden som möjligt. Var konsekvent i er jordning, att vara närvarande, kontrollera era känslor och att vara hjärtcentrerade, men annars, låt er väg vara spontan och låt den dyka upp framför er i varje ögonblick varje dag, och oroa er inte vad någon annan tycker om det eftersom det är er resa och er endast.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...