Federationen av Ljus genom Blossom Goodchild, 24 april 2022

 

Federationen av Ljus genom Blossom Goodchild, 24 april 2022

24 april, 2022

Då är vi här igen! Hej och välkomna till detta rum! En fråga. Är okunnighet Sällhet, eller bara ren dumhet?

Välkommen till En, välkommen till Alla. För det är alltid med mycket Glädje (DeLight) vi går in i dessa samtal för att lyfta Vibrationen hos dem som går med oss, vilket i sin tur lyfter Helhetens Vibration.

Kära Blossom, kan vi framkasta att det är en fråga om balans? Ja, att låtsas att din värld inte är något annat än … Ljusfylld/infunderad … skulle inte vara ett korrekt antagande, och ändå, vilken värld skulle du välja att vara involverad i?

Om du ska ägna dig åt kaninhål som man inte kan vara säker på som en sanning, vilken tjänst erbjuder du då dina Bröder och Systrar och därmed din Planet? Ändå, om du ska ”låtsas” att din värld VERKLIGEN ÄR LJUSINFUSERAD och ENDAST LJUSINFUSERAD, då utför du en sådan Hedrande Tjänst.

Ja. Jag förstår varför vi har blivit ombedda att hänge oss åt det som ger oss Glädje och Skratt och ändå, borde vi inte känna till de mörkare händelserna, så att när vi väl har absorberat och släppt, kan vi hjälpa andra när de upptäcker sådana grymheter? Men att göra det betyder att gå ner i några otäcka kaninhål som inte lyfter själen. Därav min fråga. Jag menar … KOMMER SANINGEN NÅGONSIN ATT KOMMA UT?

Åh verkligen, Blossom, det måste den.

Så okunskap är egentligen inte Sällhet … och ändå tänker jag ibland på hur mycket lättare allt detta kan verka för hjärtat om jag ändå snarkade vidare! Att inte bli förbryllad över det som har kommit upp till Ljuset och inte tänka ”Vad är det som händer!” Ju mer som kommer ut… desto mer finner man det otroligt och ändå, här försöker vi hitta Glädje och Frid bland kaoset.

Vilket är precis vad ni kom hit för att göra… och så många av er gör det så bra.

Ändå är allt så kontrollerat. Vi är så manipulerade av yttre krafter … många av vilka vi inte kan kontrollera och så sitter vi och diskuterar våra livs ”dockteater” och säger tusen gånger ”vem vet”! Gör ni?

Vet vad?

Svaren.

På vilka frågor?

De som handlar om vart denna Planet är på väg?

Ja det gör vi. Liksom du. Liksom många gör.

DIN PLANET ÄR PÅ EN LJUSARE, HÖGRE VIBRATIONSFREKVENS SOM TRANSFORMERAR DIN VÄRLD FRÅN DET SOM DU VET ATT DEN ÄR NU … TILL EN SÅDAN SKÖNHET OCH GLÄDJE.

Jag antar att jag borde ha frågat vad som måste hända innan vi kommer till den biten? Mina tankar är … att tills MSM och den STORA kontrollen över allt tas över av de Goda, kommer ingenting verkligen att komma igång. Vi behöver ALLA att VAKNA UPP till lögnerna, och de kommer inte att göra det förrän MSM avslöjas för vad det är!

Och detta ska ske, Blossom. Detta lovar vi dig. Din frustration är väntandet, eller hur?

”Väntan på att världen ska förändras?” Ja. ”Låt oss gå vidare med det?” Ja. ”Något som faktiskt äger rum när det sägs att det kommer att ske?” Ja. Och ändå, de som är mer tålmodiga och Upplysta än jag, skulle säga till mig, det börjar närma sig att hända … så mycket som händer bakom kulisserna, etc. Det här är som kanske … men det som vi hör är inte nödvändigtvis Sant.

Hur många gånger kan en kändis, en ledande politiker eller regerande monark faktiskt avrättas innan de faktiskt är döda? De saker som cirkulerar om igen har jag hört gång på gång, år efter år, och ändå blir ”nybörjarna” så exalterade av sådana nyheter och förväntar sig att det och det ska hända vilken minut som helst. Samtidigt som vi ”gamlingar” har varit där, gjort det, hört allt förut!

Hör mig gå idag. Stönande Minnie den 3:e! Men ibland Killar känner jag att ni behöver känna till och förstå vår frustration. Jag kommer att försöka ”zippa det” nu och låta er få ett ord i kanten.

Tack så mycket. Vi inser att du talar för många, Blossom. Vi inser också att det är en Bra sak att omfamna din Ärlighet inom jaget.

VET ATT NI ÄR VÄSEN AV STORT LJUS.

Men acceptera också Energin i det som omger er. Hela Planetens täthet och den låga vibrationen som har cirkulerat i evigheter, inte bara lever ni inom den … man måste lägga till de fortsatta försöken med kemisk krigföring på ert fysiska och mentala välbefinnande.

Vi undrar hur ni lyckas le alls, bland allt detta

ÄNDÅ GÖR NI DET.

INTE BARA LER NI…

NI SKRATTAR …

NI ERBJUDER VÄNLIGHET…

NI ÄLSKAR …

NI UPPSKATTAR…

NI GER TACKSAMHET…

NI HJÄLPER DEM I NÖD…

NI ERBJUDER ÖMHET…

NI ERBJUDER GÅVOR FRÅN HJÄRTAT…

Vi skulle kunna fortsätta och fortsätta, ändå, du förstår det vi säger.

Genom allt mörker … NI … DYRBARA NI … ÄR LJUSET SOM VISAR VÄGEN.

Titta på er stabilitet. Titta på vilken skillnad ni gör?

Men gör vi det?

DET VET DU ATT NI GÖR.

Föreställ dig för ett ögonblick, om de enheter som … en/många … tenderar att vara klistrade vid … bara kunde visa GODA NYHETER. Föreställ dig att dåliga, negativa, skadliga, mörka nyheter skulle förbjudas. Tänk om bara SANNING kunde sändas…

Precis min poäng! Ändå är det inte så.

Tänk om det var det. Ge efter med oss en stund Blossom.

Om bara den Goda och den LJUSA, STRÅLANDE, SANNINGEN skulle berättas i alla medier… skulle det inte vara fråga om vilken skillnad Man gör.

FÖR … ALLRA RUNT/ÖVER … DIN PLANET … DET FINNS FICKOR MED DE LJUSASTE ENERGIVÅGOR SOM STRÅLAR UT OCH VIDRÖR DE MÖRKASTE HÖRNEN.

GENOM ATT VAR OCH EN AV ER … SOM ÄR MEDVETEN OM ER STYRKA OCH ERT LJUS … FORTSÄTTER ATT SPRIDA GLÄDJE OCH SKRATT … GÖR NI SKILLNAD.

NI ÄNDRAR VIBRATIONEN I ER VÄRLD.

RES ER ÖVER DET SOM NI BLIR MEDVETNA OM.

Vi går tillbaka till påminnelsen om det som många av er har svårt att acceptera.

DETTA ÄR BARA ETT SPEL.

Jag skulle känna mig mer bekväm om ni inte hade sagt ”BARA”.

DETTA ÄR ETT SPEL.

ETT SPEL SOM NI VILLIGT GICK IN I!

Gjorde vi det ändå? Allvarligt? Alla skulle inte hålla med.

Håller du med, Blossom?

Ja, fastän jag som sagt många gånger måste ha haft en sherry för mycket med kyrkoherden när jag skrev under på den prickade linjen!

Kom ihåg, kära själar … de flesta av er … de ”Gamla Själarna” bland er, har varit på många korståg på er Planet, I VETSKAP innan ni gick in, om att det skulle bli tufft, och ändå kände ni att det var en värdig sak.

Ändå måste många av oss också ha kommit in för att vara på skurkarnas sida ibland.

Ändå kämpade skurkarna, som du kallar dem, Blossom, för sin Sanning vid den tiden.

Ni förstår… där har ni det! Allt handlar om krig! Kämpande, dödande, girighet, genom historien. Inte för att vi vet Sanningen om det heller. Varför började det här ”spelet” ens? Jag skulle inte rekommendera att någon hoppar över för att köpa det med sina fickpengar!

Spelet startade inte, Blossom. Det utvecklades.

Det måste ha börjat … någonstans.

Ett frö startar inte. Det är … och blommar genom olika stadier, till vad det ska bli.

Många har svårt att acceptera att er Planet är en Planet av Fri Vilja.

Ja, vi har också talat om detta. Är det Fri Vilja? Känns inte så nu för tiden.

Ändå är det Ni som har den Fria Viljan. Ni har valet att svara med Ljus eller mörker, positivt eller negativt, på det som presenteras.

Naturligtvis gör inte alla samma val. Ändå är det inte för er att bli störda av andras val. Det är för er att stå och FÖRBLI STARKA i de val ni har bestämt er för att delta i.

Hur DU väljer att bli påverkad av någonting är DIN Fria Vilja.

Vi förstår att det är svårt att förstå Spelet … och spelarna.

Och jag tror att för många månar sedan sa ni att det inte fanns några regler?

Detta är rätt. Ändå finns det Universell Lag.

Har den inga regler? Ingår inte Universell Lag i detta Spelet? Ni vet, för att vara ärlig, jag är inte på humör att gå in i det just nu. För påfrestande för hjärnan, tycker jag. Ändå tror jag att det kan slås upp i ”Ämnen av intresse” på min webbplats.

Blossom and Alla, vi uppskattar att du är trött. Trött på Energi och trött på att vänta … och trött på kampen. Vissa skulle inte vara överens om ordet ”kamp” … men vi skulle säga att det ni upplever verkligen är en kamp mellan Ljus och mörker.

Vi har uttryckt många gånger…

LJUSET HAR REDAN VUNNIT.

KÄNN DETTA DJUPT INOM DIG.

Ta det inte med en nypa salt, och hoppas, eller tänk ”kanske” det är så.

DET ÄR SÅ.

LJUSET HAR VUNNIT.

NÄR DU ACCEPTERAR DETTA VETANDE … DÅ FÄSTER DU FRIHETEN I DIN SJÄL.

NÄR DU ACCEPTERAR DENNA VETSKAP … DÅ FINNS DET INGENTING ATT BEKYMRA SIG OM.

NÄR DU ACCEPTERAR DENNA VETSKAP … DÅ FINNS DET BARA DET FORTSATTA SÄNDANDET AV LJUS FRÅN DITT HJÄRTA TILL VÄRLDEN ATT FOKUSERA PÅ.

DEN GUDOMLIGA PLANEN UTVECKLAS.

Det är ditt val att lägga ditt fulla FÖRTROENDE i den VETSKAPEN.

Skulle ni välja att göra det … då blir Ert uppförande omedelbart Ljusare … Er tyngd i Hjärtat lyfts omedelbart.

Och skulle ni välja att stanna kvar i den VETSKAPEN …

SKE ER VILJA.

 

Tack, Skeppskompisar! I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR … Stönar Minnie den 3:e!

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...