Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 25 januari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 25 januari 2022

 

Ready for the Highest-Frequency Energies Yet? ∞The 9D Arcturian Council

Redo för de Högsta Frekvensenergierna Än? ∞ Det 9D Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ger er allt vi kan hela tiden, eftersom vi måste ta hänsyn till hur mycket ni kan hantera i varje givet ögonblick där på Jorden. Ni har kroppar som är vana vid att en viss frekvens och en viss mängd energier kommer in, och vi måste ta hänsyn till allt detta. Nu ser vi till de av er som har gjort arbetet med er själva, för vi vet att ni kan hantera mer. Ni tar bättre hand om er själva, fysiskt, känslomässigt och energimässigt, vilket ger er en kropp som kan hantera mer energi, och framför allt fler högfrekventa energier. Det är därför vi ofta ser till er för att vara de som bär facklan, så att säga, för mänskligheten.

Allt det där arbetet som ni gör på er själva gynnar inte bara er och förbättrar kvaliteten på er livserfarenhet, utan det gör er också till bättre kanaler som är mer till tjänst för det kollektiv ni är en del av där på planeten Jorden. Ni får förankra er i de senaste energierna med högst frekvens som vi kan leverera till er, och det är ett privilegium och en ära. Ni tar mänskligheten till nästa nivå av medvetande, och ni gör det ofta utan någon medvetenhet om ert bidrag. Och det är en av anledningarna till att ni har oss. Vi kan följa med och erbjuda er denna bit av information som hjälper er att känna igen ert ständiga bidrag till det mänskliga kollektivet.

När ni tar hand om er själva och sköter era egna trädgårdar är ni bättre kanaler. Så småningom kan ni till och med upptäcka att ni har gåvan att kanalisera den energin till ord, ljud eller ljusspråk som ni kan dela med era medmänniskor, och då kan ni se och känna er påverkan, eftersom de kommer att svara på vad ni erbjuder.

När du mediterar och dricker mycket vatten, och när du undviker gifter och kemikalier så gott det går, blir du ett kärl som är rent och kan hantera mer. När du bearbetar dina känslor, och du berättar för folk vad du tänker på, rensar du dina mentala och känslomässiga kroppar, och det gör dig också till ett bättre kärl för högfrekventa energier. När du jordar in i dina kroppar och ansluter till Moder Jord och Moder Natur, är du mer rustad att hantera det vi har att erbjuda.

Och när du förankrar dig i högfrekventa energier blir de automatiskt tillgängliga för alla eftersom du är en del av ett mänskligt kollektiv, och ni alla är anslutna. Egenvård är så viktigt och har aldrig varit viktigare, eftersom du också vill hänga med i de nuvarande energierna som finns över dig, och de kommer från alla källor, inte bara oss. Du befinner dig i ett konstant tillstånd av att ta emot, och när du medvetet öppnar upp för allt som är tillgängligt får du en glädjefylld resa, och det är vad vi vill ha för er, och det är vad alla i de högre världarna vill ha för er just nu.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...