Fader Absolut – En Unipolär Värld, 31 juli, 2021

Hälsningar, mina kära älskade barn!

Idag skulle jag vilja erbjuda er ytterligare en övning som hjälper dig att vara i ”här och nu” – tillståndet vilket blir din absoluta nödvändighet nu.

Vi kommer att kalla denna praxis ”Unipolär värld”.

Huvudprincipen för det kan vara Flame of Universe Love skyddande sfär med spegelliknande ytterväggar som är välkända för dig.

Fyll denna sfär med Uppstigningens energi.

Känn dig själv som inne i sfären.

Känn alla dina kroppar bli fyllda av Uppstigningsenergin – från atmiska till fysiska …

Och föreställ dig sedan att inne i sfären finns det helt olika tidsparametrar.

Det finns inget förflutet eller en framtid där, bara nuet.

Detta är själva tillståndet ”här och nu” du strävar efter så mycket och det är ditt ”pass” till den femte dimensionen.

Du bör komma ihåg dina känslor inuti sfären mycket väl.

Detta är en unipolär värld med Uppstigningsenergin som regerar, och du är en integrerad del av denna värld eftersom ditt samvete och alla dina kroppar också är genomsyrade av Uppstigningsenergin.

Nå, vad blir ditt nästa steg?

Du bör lära dig att stanna inne i denna sfär HELA tiden och därigenom skära av vägen tillbaka till den tredje dimensionens värld för dig själv där människors sinne är överväldigat av mentalt och emotionellt kaos och följaktligen låga vibrationsenergier.

Du kan visa kreativitet, min kära, och komplettera denna övning med en annan eller med flera metoder – de du gillar bäst.

Till exempel kan det gå mycket bra med övningen Själen Gyllene Stav som jag erbjöd dig i ett av mina tidigare meddelanden eller med övningen Golden Triangle.

Du kan också använda den imaginära linjalen med skalorna ”Förflutet”, ”Nuvarande” och ”Framtid” så att du kan flytta fokus på din uppmärksamhet på dem om det behövs.

Vad är tanken med praktiken ”Unipolär värld”?

Det är genom att du lär dig att bli uppmärksam varje minut i ditt liv och förbli i tillståndet ”här och nu” och beröva ditt sinne möjligheten att driva dig tillbaka till fällan för den tredje dimensionen.

Det kan vara lättare för någon att föreställa sig själv inne i en stor regnbågs ”soppbubbla” som flyger fritt i rymden så att du kan se alla händelserna runt dig och samtidigt inte falla ut ur det höga vibrationsutrymmet av den unipolära världen som skapats av dig.

Dessutom kommer denna praxis att hjälpa dig att upprätthålla höga vibrationer eftersom ytterväggarna i sfären du befinner dig i kommer att spegla alla energier med låg vibration som hindrar dem från att tränga in i ditt personliga utrymme.

Som du ser är denna övning inte alls svår, men den kan bli riktigt effektiv, särskilt om du tränar dig själv att vara inne i en sådan sfär hela tiden och uppfattar det som en väsentlig del av dina energikläder.

Här stannar vi för idag.

Älskar dig oändligt,

Far-Absolute talade till dig

Du gillar kanske också...