Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 mars 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 mars 2019

Era kraftfulla sinnesrörelser ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är intresserade av de olika sätt som ni alla har att bearbeta era känslor. Vi gillar att lära oss av att titta på er, och vi gillar att se vad som också utlöser dessa känslomässiga tillstånd inom er. Vi är intresserade av detta eftersom vi vet att ni är i huvudsak känslomässiga varelser. Ni gör saker, och ni säger saker, och ni tänker verkligen mycket på saker, men när ni känner saker, det är då ni kommer i kontakt med vem ni verkligen är.

Ni kan naturligtvis undvika, undertrycka och avtrubba er själva i era känslor, men så småningom kommer de att komma ikapp er, och ni måste känna dem, för era känslor är energi och energi vill röra på sig. Den vill röra sig igenom er. Nu ser vi att de flesta av er inte är så bekväma med att känna era känslor offentligt och vi ser att de flesta av er är inte så bekväma att berätta för andra om vilka känslor ni upplever.

Och andra är så övertygade om att känslor är bara obehagliga att de stängs av från deras känslomässiga kroppar, stängs av, oförmögna att ansluta till sina känslor om det inte är en extrem uppsättning med omständigheter. Så det är hur de flesta av er når till era känslor. Det är genom ert skapande av extrema uppsättningar av omständigheter, och det är olyckligt, eftersom det finns många enklare sätt att få tillgång till och bearbeta dessa känslor.

Ni behöver inte vänta tills något kommer som ni inte kan ignorera, eller som triggar er i en sådan utsträckning att ni finner er oförmögna av ert emotionella tillstånd. Så här är vad vi rekommenderar. Vi rekommenderar att ni börjar varje dag genom att checka in med hur ni känner er. Gör en incheckning med var och en av era sju huvudsakliga chakrana. Chansen är, om ni känner något, känner ni det i ett av de chakrana.

Nu, om ni vaknar och ni är i ett tillstånd av glädje eller spänning, så underbart, njut av den erfarenheten lite längre innan ni går upp och börjar er dag. Men om ni vaknar i rädsla, ångest eller sorg, ge också dessa känslor er uppmärksamhet. Känslor ska kännas. Och om ni känner dem tillräckligt, kommer ni att inse att de är ganska mäktiga.

De är energi som kan bli till god användning, även om den goda användningen bara är den öppning som de lämnar när ni bearbetar dem noggrant. Men i slutändan är deras makt i sin möjlighet att få er i kontakt med er förmåga att känna energi och vibrationer. För när ni kan känna energi och vibrationer kan ni skapa den verklighet som ni vill leva i. Så de är mycket mer än bara en olägenhet. De är kraftfulla verktyg, och vi vill att ni ska få tillgång till verktygen ofta så att ni kan vara till nytta för er själva och andra med er känslomässiga medvetenhet.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

 

Watch the Video of Me Channeling This Transmission

 

 

 

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...