Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 juni 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 juni 2022

 

Vänta inte på Händelsen/Solblixten

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt och utforskat de olika sätt som ni alla har för att släppa in era högre jag och bli den där femte dimensionella versionen av er själva som ni är förutbestämda att bli på heltid. Vi har märkt att ni med största sannolikhet låter ert högre jag ta över under tider när ni skrattar, leker och släpper allt ni oroar er för, alla bekymmer och till och med alla mål som ni har satt upp för er själva.

Ni blir ert sanna jag när ni helt enkelt släpper taget om allt som har gjort er nere och hindrat er från att njuta av ert liv fullt ut. Vi bevittnar också de som försöker så mycket att bli sina högre jag, att stiga upp innan tiden är inne. Och vi ser dessa individer kämpa för det mesta för att ens få en glimt av den femte dimensionella energin.

Nu, vad vi säger till er är att det är möjligt att leva, agera, tänka och veta som ert högre jag gör medan ni fortfarande är där i den fjärde dimensionen och väntar på att resten av mänskligheten ska vara redo att förändras. Och vi säger också att det finns de som kämpar och strävar efter att bryta sig loss från den fjärde dimensionens begränsningar innan de är redo att göra det, och absolut innan resten av mänskligheten är redo.

Ni måste ha upptäckt genom era egna prövningar och vedermödor vid denna tidpunkt i ert liv att försök och ansträngningar vanligtvis håller er fast precis där ni är. Medan att släppa taget, kapitulera och leta efter glädjen i ögonblicket är nycklarna till att låsa upp himmelriket som finns inom er. Ni är där för att försöka och försöka igen så att ni kan komma till denna insikt på egen hand.

Ni kommer märka hur mycket lättare livet är när ni låter saker utvecklas i sin perfekta tajming, och ni är där för att njuta av resan. Ni är där för att njuta av resan till det femte dimensionella riket, det femte dimensionella frekvensområdet. Och så, även med allt kaos och allt tumult som ni upplever på planeten Jorden vid denna tid, måste ni fortfarande hitta ett sätt att lysa upp om ni någonsin ska ta er igenom detta med ert förstånd i behåll.

Ni måste alla släppa taget just nu för att försöka lista ut det, försöka bedöma skulden, försöka se mönster och koppla ihop punkter. Gå ut och ha det bra. Det är vår ordination för er alla. Det är så ni kommer att bli inspirerade, och det är definitivt så ni kommer att få en smak av vad det är att vara ert högre jag, ert femte dimensionella jag, just här och just nu, utan behov av en Händelse eller en Solblixt. Ge er själva den upplevelsen och se hur härligt det är när ni letar efter fler möjligheter att skratta, sjunga, spela och uppleva glädje i era liv i alla dess många former.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...