Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 december, 2022

 

Det här är de enda sätten att leva på jorden  ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt tränade på att följa vår lycka, eftersom det är lättare att göra det i vår dimension, och det hade varit lättare för oss alla att göra när vi var i de fysiska dimensionerna av det arkturiska stjärnsystemet. Vi förstår varför det är mer utmanande att göra det där på jorden i er dimension, men det är en undervisning som måste omsättas i praktiken för att ni alla ska förstå och känna igen effektiviteten av den. Du kommer att få en känsla som talar om för dig att röra dig i en viss riktning eller göra en viss sak, och den känslan kommer att vara stark nog för dig att överväga det på ditt sinnesnivå.

Om du nu har tränat ditt sinne att vara positivt, kommer du att inse att du visas en väg till mer glädje, mer kärlek, mer frid, mer överflöd och mer av allt annat du önskar. Men om du inte har tränat ditt sinne på lämpligt sätt, kommer du sannolikt att gissa den första aningen att röra sig i en viss riktning eller göra en viss sak. Och om din tendens är att lyssna mer på ditt sinne än på dina känslor, kommer du inte att följa igenom, och ditt liv kommer i stort sett att förbli detsamma som det har varit.

Istället för att försöka lista ut vad du ska göra i livet, var bekväm med att inte göra något annat än att fokusera på din vibration tills du får en av de där obestridliga impulserna att gå vidare med något som kommer att lysa upp dig när du tar del av det. Det är dags för er alla att vara mer i era kroppar, mer hjärtcentrerade och mer känslororienterade, så att ni kan hoppa över sinnets begränsningar och gå in i era drömmars liv, vilket också råkar vara ett liv av service, expansion och inre frid.

Du behöver inte ta reda på hur alla dessa saker kan samexistera tillsammans, för allt detta har gjorts åt dig. Det är ditt jobb att uppleva livet och att låta livet visa dig vad det är som du är mest intresserad av, mest exalterad över och det som ger dig mest glädje. Och sedan kan du röra dig i dessa riktningar med vetskapen om att dina känslor inte kommer att ljuga för dig. Du har alla möjligheter att sitta tyst och låta dessa intuitiva träffar komma till dig, men du kommer inte att ta dessa tillfällen om ditt sinne har övertygat dig om att gå tillbaka till hamsterhjulet och låta action vara den viktigaste aspekten av din dag.

Du kan släppa taget, och du kan lita på eftersom du intellektuellt förstår att energierna som finns på dig är där för att hjälpa dig, för att hjälpa dig att gå bortom var du någonsin har varit tidigare. Och om du inte ser bevis på det i ditt liv än, titta då på någon annans. Leta efter bevisen som du vill hitta, som du vet stöder dessa idéer om att leva mer i flödet och vara i ett tillstånd av lycksalighet, för självklart kan du hamra ut ett ganska anständigt liv för dig själv genom handling. Och den åtgärden kan vara handlingar som dina föräldrar vidtog och dina farföräldrar vidtog, och de klubbade alla ganska anständiga liv för sig själva.

Men du vet att du är där för att göra mer än att bara överleva. Du är där för att trivas; ni är där för att växa andligt, och ni kommer att göra det när ni ger er själva chansen att göra det. Och det börjar med att ta en vänstersväng istället för en högersväng eftersom du känner att det är den bättre vägen att gå i varje givet ögonblick. Du kommer att få bevis när du gör att det här är sättet att leva just nu där på jorden, och de bevisen kommer att öka och skapa en tro inom dig att gå med strömmen och lyssna på din intuition, följa din lycka och göra det som lyser upp dig är de enda sätten att leva.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...