Arkturierna via Daniel Scranton, 2 september, 2017

Arkturierna

via Daniel Scranton

2 september, 2017

”Att göra er själva hela” – Det 9-dimensionella Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Det gläder oss att få förena oss med er alla.

Ni framkallar ert hela varande när ni uppstiger. Ni lämnar inga delar bakom er, för varje del av er utgör den helhet som ni är. Och er helhet är mer av Källans Energi, vilket är allt som finns, än bara de bitar som ni gillar. Nåväl, ni kommer fortfarande att få aktivera de bitar som ni gillar, men ni tar med era samtliga bitar, inklusive era samtliga tidigare liv, samtida liv samt parallella livs-versioner av er själva.

För att göra helheten av er själva behövs varenda bit av er själva och det finns inget som är fel, inget som är skamfyllt, inget som är trasigt eller ofullständigt gällande någon del av er alltigenom er historia inom samtliga era livstider. Varje upplevelse som ni någonsin har haft är extremt värdefull i att hjälpa er att besluta er för vad ni kommer att skapa som en kraftfull skaparvarelse i den femte dimensionen. Därför behöver ni ta med era samtliga aspekter av er själva, för de innehåller dessa minnen, dessa upplevelser.

Ni har skapat en rätt fin väv alltigenom era många livstider och varendaste ett ögonblick har varit en värdefull del i denna evolution av ert medvetande. Hur kan ni välja med all den data som står tillgänglig för er, ifall ni lämnar en viss del av denna data bakom er?

Era liv som kraftfulla skaparvarelser kommer att handla om att ta informerade beslut. Era liv kommer att handla om att få hela er, era samtliga delar, ständigt tillgängliga, men att välja den aspekt av er som ni önskar uttrycka för stunden. Detta är hur Källans Energi fungerar och detta är hur en uppvaknad varelse fungerar, i sin vetskap om att han eller hon består av Källans Energi.

Skönheten och majestäten inom era samtliga livstiders helhet, samt alla era upplevelser är en skatt som bör bevaras. Ju mer ni accepterar och omfamnar samtliga delar av er själva, desto snabbare blir ni er egen helhet. Och desto snabbare stiger ni upp.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss över att få förena oss med er.”

 

The Arcturian Council via Daniel Scranton, September 2nd, 2017 – Sananda

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...