Kollektivet av Uppstigna Mästare, 6 september, 2023

 

Kanaliserar du alltid och får tillgång till dina gåvor? ∞

Thymus: The Collective of Ascended Masters, kanaliserad av Daniel Scranton

”Välsignelser. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare.

Ni har alla upptäckt inom er många av krafterna, gåvorna och förmågorna som ni alltid har sökt efter under denna livstid, men ni identifierar dem inte alltid som sådana. Du tar ofta emot något från ett högre dimensionellt plan och avfärdar det sedan, eftersom det inte kommer på det sätt som du trodde att det skulle göra. Därför är det en bra idé för dig att från denna punkt och framåt inse att du alltid kanaliserar. Du är alltid i ett kanaliserande tillstånd, och ibland kanaliserar du högre vibrationsenergi och information, medan du andra gånger kanaliserar lägre vibrationsenergi och information.

Du behöver inte tänka på att något kommer från djupt inuti din egen hjärna, och detta kommer att hjälpa dig att checka in oftare med den vibration du erbjuder. För om du inte gillar energin och informationen som du får, då måste du ändra vibrationen vid vilken du vibrerar. Du har också fått tillgång till helande förmågor, psykiska förmågor och förmågan att hoppa tidslinjer, till astrala resor, till klara drömmar och att få kontakt med utomjordingar. Du behöver undersöka dessa förmågor mer regelbundet för att visa dig själv hur mycket du har kunnat komma åt under de senaste veckorna.

Allt förändras där på jorden, mycket snabbare nu, och energierna ökar snabbare. Energierna som kommer till dig är av en högre vibration, och du är redo för dem, men du känner inte alltid igen dem som sådana. När du ifrågasätter var något kom ifrån, kolla bara in med din vibration och fråga dig själv: ’Hur mår jag just nu?’ Dessutom vill du ställa dig själv frågan: ’Går detta resonans?’ Om det gör det, då du är på rätt spår och fortsätt på det spåret. Om det inte gör det, eller om det inte känns bra för dig att fokusera på det, släpp det bara och inse att du har en vibrationsjustering att göra.

Du behöver inte så mycket information som du tror att du gör, och du behöver inte ens så många presenter som du kanske vill ha. Vad du alltid behöver göra är att kontrollera din vibration, och när den behöver höjas, höj den. Det innebär att engagera dig i fler av de saker du älskar att göra och engagera dig med fler av de människor du älskar att engagera dig med. Det innebär att spendera mer tid i naturen och med djur än på enheter. Och när du gör dessa saker, kommer du att utnyttja dessa gåvor och förmågor, du kommer att få tillgång till dessa krafter, och du kommer att börja använda dem i de ögonblick där du inte ens försökte få en bit information.

När det gäller e.t. kontakta, bli upphetsad eftersom det kommer och det kommer till dig individuellt och kollektivt. Vet att det är tillgängligt för dig just nu och kan inträffa när som helst när du sover eller är vaken. Återigen, lita på att du bara kommer att bli kontaktad av välvilliga e.t.s, och det kommer att hjälpa dig att slappna av och hjälpa dig att öppna upp och ta emot från dessa vänner och familjemedlemmar där ute i din vackra galax.

Det är allt för nu. Vi är Thymus. Vi är kollektivet av uppstigna mästare, och vi är alltid bland er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *