Mira från Pleiadernas Höga Råd via Valerie Donner 29 mars 2024

 

 

Sändning från Mira från Pleiadian High Council genom Valerie Donner 29 mars 2024

Hälsningar, jag är Mira från Pleiadian High Council. Jag har arbetat heltid med Earth Council för jordens uppstigning i många år nu.

Som ni kan känna är vi väldigt nära jordens uppstigning. Många har en känsla av att något stort är på väg att inträffa. Jag vet att du har ögonen på priset och dina hjärtan i guldåldern. Den femte dimensionen är mycket mer än en frestelse, den är verklighet. Det är din framtid där du kommer att bo som ditt framtida jag i all din härlighet.

Jorden fördrivs ur mörkret. Jorden förbereder sig för att sola sig i sin egen härlighet. Vid det här laget är vi glada att kunna säga att många av den mörka eliten har fråntagits sin makt och håller på att placeras där de förtjänar att vara. Deras undersåtar försöker fortfarande ha kontroll till liten nytta. De gör negativa saker för att stressa planeten och mänskligheten.

De flesta av markpersonalen är redan vid medvetande och bor i den femte dimensionen. Detta betyder att de fortfarande lever i den fysiska formen men medvetet lever i den femte dimensionen och högre. Detta kan vara utmanande för den fysiska kroppen men du anpassar dig och justerar med all hjälp som kan ges från Ljusrikena.

Lite i taget, och snabbare och snabbare, har du märkt att livet inte längre är som det brukade vara. Den materiella världen är inte i synk med högre medvetande. Detta resulterar i haverier och även magin med genombrott. Dessa kommer när du har skarpa insikter om fler av dina gåvor och dina förmågor.

Din sanna kraft stiger i ditt hjärta från Skaparen inombords. Ljuset är formidabelt. Känn det och titta in i ditt hjärta. Lita på vad du känner och vad du vet inombords. Det här handlar om att frigöra det förflutna och skynda in i framtiden. Det gamla sättet gäller inte längre.

Hela jordens befolkning börjar se sanningen och det är chockerande. Mycket mer av denna sanning stiger till ytan. De är i chock och känner ilska och upprördhet. Vissa har känt förtvivlan, eller börjar känna det. Våra ljusväsen, markpersonalen, är beredda att visa vägen. De kan peka saker framåt in i den nya eran. De kan påminna andra om att inte bo i rädsla.

Vi påminner dig om att hålla dig i balans och harmoni. Var snäll och låt inte kommande händelser och förutsägelser kasta av dig eller sätta dig i rädsla. Fokusera på din kraft och din förmåga att anpassa sig till vilken energi och händelse som helst.

Du var designad för att vara på planeten nu. Snälla förstå att du kommer att ta dig igenom detta och att du är redo för att saker och ting ska förändras på ett ögonblick. Jag skulle säga att du är mer än redo för denna förändring eftersom du har slutfört det du kom för att göra.

Vi är med dig och är så tacksamma för att vi arbetar tillsammans som ett team. Snart kommer vi att fira med skapelsens härlighet.

Vi är tillsammans och jag skickar dig glädje, kärlek, frid, skönhet, överflöd, helande, styrka och aktivera din kraft inombords. Jag är Mira.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *