Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 mars, 2024

 

Förutsägelser om den kommande solförmörkelsen ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Vi är The Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi närmar oss alltid en annan nivå av medvetenhet här i den nionde dimensionen, och så är ni där i den fjärde. Varje steg framåt för dig är ett steg upp i termer av din vibration och nivån på ditt medvetande. Du behöver aldrig oroa dig för att gå tillbaka, falla tillbaka eller förbli stillastående för den delen, eftersom du alltid går framåt för varje andetag. Nu vill du förstå att din evolution inte behöver involvera smärta och lidande, precis som den inte behöver involvera kaos och katastrofala händelser.

Du vill förstå att du är där för att bestämma hur du växer andligt. Du kan växa väldigt snabbt genom meditation, men du kan också växa genom att göra något du älskar. Du kan växa andligt genom att bli kär. Nu sätter ni naturligtvis upp utmaningar för er själva, men de utmaningarna är till för att påminna er om hur stark ni är, hur kraftfull ni är, hur kapabla ni är att övervinna vad som helst. Och det är sant eftersom ni är Källenergivarelser och inget mindre.

Därför, som Källenergivarelser, inbjuder vi dig att skapa din upplevelse av din andliga evolution, och veta att ingenting utanför dig avgör om du utvecklas andligt eller inte. Du kan dra nytta av en förmörkelse, en fullmåne, en dagjämning, en solståndet eller någon annan händelse för att ställa in mer på energierna som alltid hjälper dig att växa och expandera, men du behöver inte vänta tills något händer att hända för att uppleva din andliga upphöjning av jaget. Du kan bestämma dig för att du ska bli ditt högre jag idag, eftersom din önskan att göra det är så stark och ditt motstånd mot att uppnå det målet är minimalt eller obefintligt.

Vi berättar det här för att vi inte vill att du alltid ska känna att du måste vänta på att nästa förutsägelse kommer för att berätta att nu är det dags för dig att gå till nästa nivå av ditt medvetande. Vi vill inte heller att du ska tro att du måste gå till någon avlägsen plats och ta lite växtmedicin där för att växa andligt. Du kan växa andligt eftersom du bestämmer dig för att som en uppvaknad själ är det vad du vill göra. Och återigen, ingen kan stoppa dig, och du behöver inte vänta på någonting eller någon för att ta nästa gigantiska steg framåt för dig själv.

Det är alltid trevligt att se fram emot något som en solförmörkelse eller någon annan händelse som kommer att hända på himlen, för det ger dig något att se fram emot och bli upphetsad över. I slutändan kommer du att bestämma vad din upplevelse av den händelsen kommer att vara för dig. Och medan många andra kanske säger till dig att det handlar om det här eller om det, måste du själv bestämma vad du vill göra det om för dig. Och vi lovar er att ni kan ta hela medvetandets utveckling som är tillgänglig för er i ett ögonblick som ni bestämmer er för att göra det.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *