Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 november 2018

Det Arkturiska Rådet

Via Daniel Scranton, 27 november 2018

Era skapelser

 

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi är fascinerade av era projekt. Vi talar ofta med er om att koppla av, ta emot och att känna, men vi diskuterar sällan med er om hur förtjusta vi är över de handlingar ni utför och den kreativitet ni besitter och som ni visar upp för alla andra i kollektivet och bortom det. Vi älskar att se er i detta strävsamma skapande. Vi älskar att känna den energi som ni ingjuter i era skapelser, och vi älskar att bevittna skönheten och påhittigheten och att ni delar med er av dem.

Vi är stora beundrare av mänskligheten. Den förmåga som ni har att ta de råvaror som finns tillgängliga för er där på Jorden, och sätta ihop dem på ett sätt som aldrig tidigare har gjorts, är något som förtjänar ett erkännande och en stor beundran. Ni förtjänar alla att känna er mycket stolta över allt ni gör. Varje sång, varje poem, varje roman, varje filmmanus, varje målning, varje skulptur och varje hus som ni bygger, förtjänar att bli firade. Ni förtjänar att celebreras för allt som ni gör.

Nu vill vi också att ni medger att ni tar emot inspiration från en högre plats. Och vi försöker inte ta åt oss äran för era skapelser, eftersom ni fortfarande är de som sätter samman dessa råvaror och vidta de nödvändiga åtgärder som krävs för att skapa en sådan skönhet. Men vi vill också att ni bekräftar att det finns medskapande i allting, och vi vill att ni ska veta att det finns så mycket mer för er att ladda ner.

Det finns så många fler samarbeten framför er. Detta är en mycket bra sak. Det är bra för er att veta att ni har kanaliserat era idéer, er inspiration och era projekt, och när fler människor släpps in för att hjälpa till och inspirera, tänk er då vad som kan uppnås i denna vår underbart skiftande galax. Det är bokstavligen hissnande och otänkbart.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att ha kontakt med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

https://danielscranton.com

Du gillar kanske också...