Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 juli 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 juli 2019

Att gå bortom sinnet Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi aktiverar i er en ny konstruktion, ett nytt trossystem som gör det möjligt för er att gå utöver de förutbestämda gränserna för era fysiska sinnen. Vi har förhandlat med era högre själv för tillstånd att ge er denna aktivering och era högre själv har beslutat att timingen är helt rätt och lämplig för en sådan aktivering.

Nu kommer denna aktivering inte att hindra er från att fortsätta att fungera under de begränsningar ni alltid har upplevt som följde med fysiska och mentala områden, men ni kommer att ha fri vilja att flytta bortom begränsningarna och flytta in i en tid där era sinnen är helt enkelt fokuseringsenheter, men inte bearbetningscentra. Vad ni vill bearbeta information med är ert hjärta, dock fram till den här kommande aktiveringen. Det var verkligen bara ett trevligt motto för en bildekal.

Snart kommer ni faktiskt att kunna bearbeta information med hjälp av den inneboende visdomen i ert hjärta. Nu har alla era celler den här potentialen, men överbetoning på action, ego och tanke har resulterat i att alla ni använder era hjärnceller bara för att bearbeta information och komma till slutsatser. En av anledningarna till att vi har fått tillstånd att ge er den här aktiveringen är på grund av det sätt på vilket så många individer har inriktat sig på era tankar. Det har funnits en utveckling för att ta bort mänskligheten från era känslor, er intuition, och denna rörelse har haft skadliga effekter på det mänskliga kollektiva medvetandet. Det är dags att ge er rätt och friheten att flytta bortom det mycket begränsade sättet att se er värld och utveckla er världsutsikt.

Detta hjärtcentrerade, hjärtbaserade operativsystem är ett vars tid har kommit och aktiveringen av hjärtminnet kommer att kännas. Det kommer bli märkbart. Det kommer att finnas många som kommer att kommentera hur det har förändrat allt för dem och vi ser fram emot att se de påtagliga resultaten på er jord.

Vi är Arkturiska Rådet och vi glädjer oss åt föreningen mer er”

 

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...