Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 juni, 2023

 

Ta dig själv till den 5:e dimensionen eller regress till 3D ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så glada över att kunna kontakta så många av er på detta sätt. Vi uppskattar var och en av er som är villig att ta emot oss och vårt perspektiv på vad ni lever där på jorden. Du kanske har märkt att det finns många lärare just nu, och som ett resultat finns det många, många perspektiv för er alla att välja mellan som er sanning. Detta är den fjärde dimensionens natur, som är vibrationsfrekvensen i vilken ni vistas vid denna tid.

Du får bestämma vilken aspekt av den fjärde dimensionen du vill uppleva. Det finns lägre aspekter och högre aspekter, och det är lätt för dig att se vilken aspekt någon berättar om när de ger dig en bit information eller en andlig undervisning. Om det till och med är en liten tonvikt på en upplevelse av typen offer/förövare och/eller en vi-mot-dem-mentalitet, så fokuserar personen på de lägre aspekterna av den fjärde dimensionen. De återanvänder i grunden den tredje dimensionen till den fjärde och ber er att på sätt och vis tro att ni fortfarande är tredjedimensionella varelser som verkar i just den vibrationen.

Nu, de som ger er de övre aspekterna, eller högre aspekterna, av den fjärde dimensionen talar till er om vad ni kan göra för att stärka er själva. De kommer att betona kärlek, medkänsla och förlåtelse. De kommer också att berätta för dig om hur du skapar din verklighet, och de kommer att betona enhetsmedvetenhet och enhet. De lägre aspekterna av den fjärde dimensionen betonar fortfarande separation, segregation och begrepp som mörkt-mot-ljus. De som visar er de högre aspekterna av den fjärde dimensionen kommer att betona integration, enhet och enhet.

Ni är världens ljusarbetare, men ni är inte krigare och ni är inte där för att besegra mörkret. Men snarare är ni där för att se mörkret i andra och i er själva och förlåta. Du är där för att inse att mörkret alltid har sitt ursprung i trauma, och därför kan du känna medkänsla för dig själv och andra för mörkret för mörkret som du har spelat i och med. Och när du gör det blir det lättare för dig att vara ditt sanna och hela jag. Det blir lättare för dig att bli villkorslös kärlek och sedan slutföra skiftet till den femte dimensionen.

Du måste verkligen vara uppmärksam på hur du känner under denna process av uppstigning, och du måste verkligen erkänna att hur du känner är ditt ansvar. Det är ditt skapande, och om det är negativt är det ditt att bearbeta och släppa. Där väntar de som är villiga att göra arbetet på sig själva en sådan enorm mängd positiv energi att vi omöjligt kan göra det rättvisa med ord eller analogier. Vi vill bara att du ska veta att det finns en belöning för att du arbetar med dig själv, för att du tar den stora vägen och för att du tar din uppmärksamhet från vad andra gör som fortfarande spelar i mörkret.

Du är där för att rädda alla, och det börjar med jaget. Det enda sättet att rädda er själva är att lägga er uppmärksamhet på er själva och ställa den enkla frågan: ’Hur kan jag bli bättre? Hur kan jag göra bättre? Hur kan jag bli mer av det jag verkligen är, som är villkorslös kärlek?’ Den frågan blev till tre, men du förstår att det är så enkelt, och det är därför vi ger dig den så enkelt. Dina liv är komplicerade och komplexa nog som de är; din inställning till andlighet bör vara enkel. Och det kan det vara, om du låter det vara. Ta hand om er själva, gör det arbete som behöver göras, och ni kommer att ta er själva till den femte dimensionen förr snarare än senare.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *