Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 oktober 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 oktober 2018

Per Staffan 27 oktober 2018

Agendor & Känslor ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har en agenda och den agendan är att hjälpa, den agendan är att tjäna. Och varje varelse och kollektiv och råd som ni kommer att stöta på när ni går vidare i era olika kontaktscenarier kommer att ha en agenda. Du måste bestämma för dig själv för om den agendan är ren. Många av er har utvecklat en hälsosam skepsis när det gäller politiker och chefer för företag. Ni ser deras agenda, även när de försöker dölja den.

Så ni har haft en hel del övning på att lista ut vad en persons sanna dagordning är och det kommer att tjäna er, för inte alla som ni ansluter till när ni får mer kontakt med fysiska e.t.:s kommer att verka för era bästa intressen . Det är därför som din förmåga att känna är så viktig. Du måste kunna känna saker och du måste kunna känna människor, antingen de är mänskliga eller icke-mänskliga.

Dina känslor är dina bästa guider och dina bästa vänner. De hjälper dig också att skapa den verklighet som du vill uppleva. Det här är en av anledningarna till att du ofta hör att du skall känna dina känslor oavsett hur obehagligt du känner det. Självklart finns det många, många mer viktiga skäl för att känna dina känslor, men du kan verkligen inte intuitivt känna en varelses agenda utan att ha en fast koppling till dina egna känslor.

Ni är känslobaserade varelser och Jorden har varit en underbar testplats för att alla ska kunna sträcka ut dessa känslomuskler och visa för er själva hur mäktiga ni är. Ni kommer att göra ett fantastiskt jobb med att känna in de olika varelser som ni ansluter med framgent. Vi är helt säkra på detta faktum.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

Få en privat Session med Det Arkturiska Rådet (eller någon annan av de varelser jag kanaliserar) med 50% Rabatt. Lägg in Rabattkod LOVE vid Utcheckningen

https://danielscranton.com

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...