Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 februari 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 februari 2022

 

Vad gör Er till Ljusarbetare & Förändringsskapare

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är alltid på utkik efter ett nytt perspektiv, ett nytt förhållningssätt, ett nytt sätt att förlita sig till vårt arbete och vår förmåga att genomföra det arbete vi har framför oss. Vi vet att det finns så mycket som vi fortfarande måste upptäcka, och vi ser fram emot varje droppe av ny erfarenhet och ny kunskap som kan komma i vår väg. Vi delar allt vi kan med er, när vi väl gör en ny upptäckt, och i vår ständiga observation och studie av er alla, gör vi ofta nya upptäckter.

Vi vill att ni ska veta att dessa nya sätt som vi har att närma er vår hjälp till er inte alltid kommer att vara uppenbara för er, men snälla vet att det pågår en utveckling av vårt medvetande, och vi förmedlar det till er. Ett sätt vi gör detta på är med orden som kommer genom kanalen, men det andra och viktigare sättet är energiöverföringen.

Vi vet hur många av er som öppnar upp för att ta emot det som är nytt också, och vi uppmuntrar er att släppa taget om det ni trodde att ni visste var sant så ofta som möjligt, så att ni förblir öppna för vad som kan komma in till er medvetenhet och ge er det lyft ni behöver för att ta er till nästa nivå av er medvetandeutveckling. Ni är inte bara där för att återuppleva och upprepa det som är gammalt; ni är där för att föda det som är nytt, det som är unikt och det som är ovanligt. Ofta när ni gör detta, finns det motstånd.

Det finns de som är väldigt inställda på sitt sätt och som vill att saker antingen ska vara detsamma eller gå tillbaka till en tidigare tid, en tid som de uppfattar var bättre än den tid ni lever i nu, men allt detta ska vara förväntat i en värld där polariteten upphör. Ni har varmt och kallt, upp och ner, vänster och höger, så ni måste ha minst två perspektiv på allt. Det är viktigt att inte fästa sig vid dessa perspektiv så att ni kan släppa in de nya. Det är viktigt för er att veta att ni hela tiden växer, inte bara i er andlighet, utan också på det sätt som ni kan uppfatta verkligheten och hur ni kan få tillgång till idéer, information och nya sätt att leva livet där på planeten Jorden.

Många av er kommer att hänvisa till dessa som nedladdningar, eller så kommer ni att inse att ni har kanaliserat något, och vissa gör det inte, och det är okej. Det är helt okej för alla att ha sin egen upplevelse av verkligheten och sitt sätt att uppfatta världen. Men ni är ljusarbetarna, förändringsskaparna; ni ligger i framkant där, och det är därför ni svarar oss så bra. Vi ger er det som är ljust, glänsande och nytt på många olika sätt, och ni tar det och skulpterar det till en bättre värld för alla människor, och det är därför vår relation till er är så speciell och en som vi alltid värnar om.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...