Ärkeängel Gabriel via Genoveva Coyle, 25 oktober, 2018

ÄRKEÄNGEL GABRIELLE: SLÄPP TAGET OM JORDISKA DISTRAKTIONER

25 OKTOBER 2018

Gå framåt I era roller som varelser av kärlek och kärlekens skapelser och dela er visdom med alla som behöver det. Kanaliserat av Genoveva Coyle.

Hälsningar! Jag ÄR Suzanna Michaela Gabrielle, Jag Är Ärkeängel Gabrielle, Sanningens Lilja, Budbärare för den Enda, Jag tjänar Modern och er alla. Och jag kommer till er idag för att gratulera till er själsstyrka och till ert förtroende för er vägledning, ert kunnande och till att ni följer er gudomliga plan, steg för steg.

Ja, jag har uppmanat er … att inte underminera eller tvivla på sanningen! Jag har viskat i era öron och sätter kärleksfulla ord i era hjärtan, för jag har kommit för att påminna er om att ni valdes för länge sedan. Ändå har ni blivit handplockade av Modern för er styrka, för er förmåga att stråla det renaste ljuset på de mörkaste platserna och för er orubbliga tro på kärlekens kraft.

Alla ni här har talanger och förmågor att föra det starkaste ljuset in i varje hörn av universum. Var och en av er har denna enorma förmåga att vandra ut till de mest avlägsna ställena från Källan, bort från Moderns livmoder och att aldrig glömma era dyrbara uppdrag och komma ihåg de raka vägarna och vägarna hem.

Ta ett djupt gyllene andetag, ett andetag av detta glädjande och upplyftande rena guldet av kärlek och sanning, och sitt sedan med det och låt det påminna dig klart – i minsta detalj – om ditt syfte och hur du lovade att hjälpa ditt söta jag, din själsfamilj, resten av mänskligheten och all skapelse på planeten Gaia.

Du kan vara en kärlekskanal, en himmelens budbärare, du kan vara en läkare eller en beskyddare, du kan vara lärare eller bärare av rättfärdighet eller du kan vara en blandning av alla, arbeta med alla kärleksfasetter och föra Modern/Fadern/En till alla i nöd. Oavsett hur du bestämde dig för att göra det, är det dags att gå fullt ut i din Gudomliga Auktoritet och in i ditt gudomliga syfte. Det är den signal jag skickar ut här till alla de uppstigna, att släppa bort jordiska distraktioner och att gå framåt i sina roller som de kärlekens och ljusets vingar som de verkligen är!

Vid denna tid av kaos och snabba förändringar är ni i högsta grad behövda för att upprätthålla en upplyft hållning, en bubblande, glad attityd och ett lugnande, leende ansikte, medan ni delar er visdom med alla som behöver den. Nej, ni ska inte minimera och ignorera utmaningarna och smärtan som orsakas av att hålla fast vid det gamla paradigmet, utan lugnt bedöma varje situation och sedan försiktigt släppa den skyldige eller vad som helst som försöker orsaka lidande.

Andra kommer bara att följa era exempel, och den gyllene och ljusa vägen som ni utformar på detta sätt för att göra det roligt och enkelt för er själva och för alla andra … precis som ni har lovat.

Jag lämnar er med min gyllene kärlek, med min klarhet och min ljuva omfamning! Farväl!

©2018 Council of Love, Inc.

http://counciloflove.com/

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...