Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 februari 2022

Det Arkturiska Rådet
Via Daniel Scranton, 28 februari 2022
Marschen 2022:s Energier och Ni
Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi är så glada över att ge er denna kanalisering om de kommande marsenergierna som ni kommer att uppleva där på planeten Jorden. Ni har vårdagjämningen som kommer om tre veckor och dessa energier kommer att ha sitt eget syfte och sin egen vibration, men på det hela taget kommer mars månad att handla om att energetiskt stödja er alla med vad ni behöver för att mer fullständigt leva ert livs syfte. Därför kan ni förvänta er att känna er fysiskt mer stöttade i er strävan efter det som ni vet är ert kall i denna livstid.
Och för de av er som ännu inte har upptäckt vad ert kall är, ni kommer att känna mer stöd och bli ”knuffade” i en viss riktning. Det betyder att ni kommer att släppa tankarna, övertygelserna och blockeringarna som hindrar er från att gå framåt mot det som i slutändan kommer att vara mycket tillfredsställande och givande för er, medan ni samtidigt är till tjänst för andra. Ni är en bit av detta gigantiska pussel som är Universum, och att finna ut var ni passar in i Universum har varit en kamp för många av er som andligt är uppvaknade. Vi har märkt det här, och det har också alla andra som energetiskt stödjer er. Därför togs ett beslut bland alla de varelser som tjänar er från de högre dimensionella planen, att hjälpa er med denna den mest angelägna frågan om ert syfte i denna livstid.
Naturligtvis kommunicerar vi också med fysiska varelser som solen, Jorden, fotonbältet och många andra varelser i hela galaxen som är i fysisk form och som också kan stödja er genom att sända er energier, och genom att ge er vad ni behöver på det fysiska planet för att känna er inspirerade att gå framåt i den riktning som ni vet tjänar det allra bästa för er. Och naturligtvis är ni inkluderade i ”allt”. Så vad ni gör som är ert kall kommer också att stödja er ekonomiskt och energiskt.
Ni behöver aldrig känna det som om ni gör en uppoffring för att göra det som försätter er i det där tillståndet av tillfredsställelse och uppfyllande. Ni behöver bara vara er själva utan rädsla, utan att tveka och utan att bry er om vad andra kommer att tänka om er när ni går mot de strävanden som så starkt kallar på er. De av er som inte har känt kallelsen kan vara mer uppmärksamma på de puffar och tecken ni ser i mars månad, eftersom de kommer att dra er i den riktning som ni kommer att vilja vara i. Nu är det dags och ni är redo, och vi är glada för er alla.
Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...