Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 november 2020

 

Energi & Nya Portaler i December 2020

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit på ett slags uppdrag under de senaste av era månader. Vi har letat efter rätt placering för några nya energiportaler på grund av hur mycket energi som har kommit till er. Vi vet att ni kommer att ta emot energierna, oavsett var portalerna är placerade, men om rätt personer tar emot energierna först, blir det ringar på vattnet som gör det mänskliga kollektiva medvetandet bättre. De av er som verkligen är vakna och som förstår att det är en del av ert uppdrag att förankra i högre frekventa energier kommer att vara på rätt plats vid rätt tidpunkt för att först få huvuddelen2 av dessa energier.

Ni är ledarna i utvecklingen av den mänskliga kollektiva medvetenhetsrörelsen, och det finns fler av er som går med i den exklusiva klubben varje dag. Så vi vill se till att rätt personer är i frontlinjen och kommer att kunna ta emot dessa enorma kraftfulla nedladdningar som kommer i slutet av 2020. Vi vill att alla som är vakna ska vara medvetna om att allting som händer eller inte händer i era liv kan handla om att placera er på rätt plats vid rätt tidpunkt för att ta emot.

Därför inbjuder vi er att inte stå emot någonting och gå med flödet, särskilt nu. Försök inte tvinga något på plats. Släpp taget och ge upp mer medvetet och inte för att ni är utmattade eller för att ni har gett upp hoppet. Och slutligen, var medveten om när ni är mer spända och när ni är mer lösa och lediga. Var mer lösa och lediga och avslappnade så att ni är så öppna som ni kan vara under dessa tider när ni som är vakna behövs mest.

Vi vill att ni ska hjälpa andra direkt så bra ni kan. Vi vill att ni ska tala er sanning och placera er där ute som helare, guider, kanaliserare och så vidare, men vad vi verkligen vill av er är att känna kvaliteten och kvantiteten av energierna som kommer in när ni närmar er slutet av ert kalenderår. Energierna i december 2020 kommer att bli massiva, transformativa och särskilt tillgängliga för de av er som förbereder er för dem. Och ni kan lämna resten åt varelser och kollektiv som oss själva, för vi har fått detta.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...