Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 juni, 2023

 

Dina andliga guider och högre jag arbetar med oss på detta ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har tagit vår ljuva tid på att leverera till er alla de budskap som innehåller energierna som kommer att driva er in i en djupare kunskap om vem ni är. Vi vet hur mycket du kan hantera i varje givet ögonblick, och vi vet nackdelarna med att överväldiga dig med energier och information, eftersom vi har gjort detta tidigare med andra människor på andra planeter i andra stjärnsystem. Vi vet att ni är redo för energierna som vi levererar till er genom att mäta hur mycket ni har absorberat och hur många av er som har känt er överväldigade av oss och vad vi erbjuder. Vi vet också att du har dina egna hjälpare, dina egna guider, dina egna galaktiska team och dina egna relationer till Moder Jord och din sol.

Du möter alltid nya bevis på din Gudomlighet, på din sanna natur, men det håller inte alltid fast. Med andra ord, du får inte alltid vad som är avsett för dig, och en del av det går över huvudet. En del av det studsar direkt av dig, medan andra delar helt enkelt inte är meningsfulla för dina logiska sinnen. För att maximera din effektivitet som receptorer för energi och information, föreslår vi att du gör följande: slappna av och spendera tid på att göra ingenting alls, lyssna på din favoritmusik, ta ett bad, gå ut och göra det du älskar, även om vad du älskar är något du gör inombords.

Ni vill ge er själva alla möjliga möjligheter att dra nytta av all hjälp ni får, och vi finner att de två tillstånden som matchar att ta emot bäst är tillstånden av glädje och tillståndet av avslappning. Du har många olika sätt att uppleva glädje, och det är därför vi kallade det ’glädjetillstånden.’ Du har salighet och du har extas. När du är avslappnad kan du vara lite avslappnad eller väldigt avslappnad, och det som är avkopplande för en person skulle vara tråkigt för en annan. Ni måste själva kunna lista ut hur ni kommer in i dessa tillstånd, och det tjänar också alltid till att bara sluta göra och sluta tänka. Du behöver inte alltid åstadkomma något eller komma på något för att få ett bättre liv eller tjäna dig in i den femte dimensionen eller himlen.

Slappna av och ta det lugnt för er själva. Skjut upp saker som du inte behöver göra idag, och ta det lugnt med dig själv för att inte stryka allt från din lista över saker att göra. Ta regelbundna pauser och lita på inspiration och spontanitet för att placera dig på rätt plats vid rätt tidpunkt för att maximera din effektivitet och den tid du har att ägna åt vissa projekt.

Kom också ihåg att hjälp alltid är på väg, och ibland är den hjälpen fysisk och andra gånger icke-fysisk, men om du verkligen vill dra nytta av allt vi ger dig, följ då våra råd. Vi talar också för dina guider här; vi talar för ert högre jag och alla era hjälpare när vi ger er detta, eftersom de vet vad vi vet, och vi arbetar alltid med dem för att nå er på bästa möjliga sätt som vi kan.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *