Arkturierna via Daniel Scranton, 27 mars 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 27 mars 2018

Per Staffan 27 mars 2018

Se Förbi Era Olikheter ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

“”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har övervägt alla olika möjligheterna för mänskligheten, och vi har sett ett antal olika resultat. Faktum är att ni alla har undvikit några mycket förrädiska och oönskade tidslinjer, och ni har gjort det med er vilja att acceptera varandras olikheter.

Nu förstår vi att ni ser en hel del människor på era tv-apparater och datorer som inte respekterar varandra eller accepterar varandras perspektiv, men det finns mycket fler av er som gör det än det finns sådana som hellre skulle vara oense i ilska och hålla sig till hat än att tillåta en annan att ha sin fria vilja och ett annat perspektiv än deras eget.

Så vad ni ser som spelas ut i media, och även i era sociala medier, är minoriteten. Vad vi ser är hur villiga ni alla är att se förbi era skillnader och leta efter likheterna. Vi ser så många människor som vill uppleva enhet. Vi ser så många av er som förlåter varandra, och vi ser mer av en vilja att arbeta tillsammans, trots de olika perspektiv som ni har.

Vad vi rekommenderar är att ni stänger av era tv-apparater, era pratradioprogram, och att ni håller er borta från webbplatser som polariserar er och försöker få er att ryka i strupen på varandra. Det finns mycket att vinna för de makthavande med att driva på dessa typer av debatter och tvister och argument. Så ni, majoriteten, måste fortsätta att förbli villiga att sitta ned med någon som har helt andra åsikter och övertygelser än ni har, och hitta möjligheten till gemenskap.

Hitta den gemensamma grunden. Tro på andra snarare än att tvivla på dem.  Se förbi skillnaderna och leta efter det ögonblick där du kan se någonting öga mot öga. Leta efter kärleken som finns inom den person som har andra övertygelser än vad du har, eller olika åsikter om vapenkontroll eller invandring. Titta till hjärtat av den personen, känn kärleken inom honom eller henne och hitta medkänslan inom dig själv. Ni kommer att samlas som ett mänskligt kollektiv. Vi har sett det här resultatet också, och vi ser det som det mest troliga.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss över en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...