Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 28 maj 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 28 maj 2021

 

This Is How to Be Spiritual ∞The 9D Arcturian Council

 

Detta Är Hur Man Är Andlig ∞ Det 9:e dimensionella Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har sträckt oss ut, så att säga, till vilka som helst och alla som söker andlig vägledning och hjälp med sin tillväxt och utveckling. Vi är inte alls förolämpade av dem som inte har något intresse av vad vi erbjuder. Vi bryr oss inte om, om människor håller med om vad det är som vi måste dela via den här kanalen. Vi letar inte efter anhängare och troende. Vi erbjuder helt enkelt vår hjälp.

Detta sätt att vara en guide till en annan, eller till flera andra, är något som vi rekommenderar till er som är intresserade av att vara till tjänst, och vi vet att det finns många av er som söker nya, annorlunda och bättre sätt att vara till tjänst. Ni vill inte vara ute i världen och leta efter omvändelser, eller få andra att hålla med er. Istället vill ni hedra mångfalden som finns och veta att det kommer att finnas en tid då fler människor resonerar med vad ni tror än, säg, en gammal religion som har praktiserats i tusentals år. Det finns en anledning till det. Det är dags att utvecklas. Det är dags att bli en ny version av er själva, som kollektiv och som individer.

Och så, att släppa gamla trosuppfattningar och att vakna till universella sanningar är något som är helt naturligt. Du behöver inte trycka det på någon, för de kommer att få sina uppvaknande upplevelser och sedan kommer de att leta efter dig. Och när du väl träffar någon som är på en andlig väg kan du också förvänta dig att ha några olika perspektiv. Du kan förvänta dig att ha olika sätt att närma dig dem med din andlighet. Det är också något att omfamna. Den mångfalden är bra. Vi letar inte efter enhetlighet. Vi erbjuder helt enkelt vårt perspektiv och vår vägledning, och vi erbjuder verkligen vår hjälp, och skulle det inte vara trevligt om det var andlighet, som det definieras av de flesta? Skulle det inte vara trevligt om en andligt väckt person helt enkelt var en person som du kan lita på för hjälp?

När ni får tillgång till sanningen att ni är oändliga och eviga varelser av ljus och kärlek, som är här för att få erfarenheter för att lära känna energi mer fullständigt och känna Källenergin Som Källenergi, då inser ni att det inte är nödvändigt att få någon annan att vara överens med dig. Det behöver inte vara en del av din andlighet för att få andra ombord med det. Men det bästa du kan göra som en andligt vaken person för att visa hur vaken du är, är att vara vänlig.

Vänlighet är andlighet i handling, och allt annat är precis vad du tror är sant för tillfället. Ibland kommer du att tro på vissa beteenden, metoder och så vidare som du tror kommer att hjälpa dig på din andliga väg, och det är inget fel med det, men inse att du kanske överger alla dessa saker till förmån för andra saker på sex månader till ett år. Det finns inget behov av att hålla fast vid någon praxis eller någon tro, men världen behöver fler människor som är vänliga mot varandra.

Det är den typ av andlighet som lockar fler människor. Människor gillar när du är snäll mot dem, och kanske kommer din vänlighet att inspirera dem att vara snälla mot andra. Och utan att någonsin ha diskuterat vad din andliga tro är, kan du vara den första dominoen som skapar den effekt du vill skapa för varje person vars liv du vidrör. Och det är mer värdefullt än någon bok du kan skriva eller något seminarium som du kan undervisa i. Om ni kan gå bortom allt detta och se att ni alla har en mycket liknande upplevelse där på Jorden, kommer ni att få den inspirationen oftare att vara vänliga mot varandra. Och då kommer vi att veta att vi har haft den inverkan som vi ville ha, men ändå kommer vi aldrig att vara knutna till den önskan.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att ha kontakt med er.

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...