Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 februari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 februari 2022

 

Kampen mellan Ryssland och Ukraina

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så intresserade av att se er utvecklas och stiga, eftersom er tillväxt är så lätt att mäta ur vårt perspektiv, och när vi kan se och känna era framsteg, ger det oss glädje. Vi ser på det positiva när vi ser på mänskligheten. Vi strävar efter att tona in på era framgångar, på de sätt som ni gör det bättre. Vi ignorerar inte resten, men istället ser vi de andra aspekterna av mänskligheten som i processen kan komma ikapp resten av er som visar att ni utvecklas och stiger upp där på Jorden.

Vi vet att se på konflikten mellan Ryssland och Ukraina just nu med oro och rädsla inte tjänar någon, men vi vet också att det finns så många människor där på Jorden som ser på den kampen med medkänsla, kärlek och som erbjuder helande till alla inblandade varelser. Vi vet att när ni blir medvetna om krig, bombningar, skottlossning, fattigdom, naturkatastrofer och alla typer av orättvisor, blir ni mer medkännande och ni letar efter sätt som ni kan hjälpa. Detta är ett tecken på er andliga utveckling, och det här är vad som behövs på Jorden just nu, och det är vad som alltid har behövts.

Därför inbjuder vi alla er som är vakna och som vet att ni är där för att hjälpa, att skicka er kärlek, ert helande, er medkänsla och att hålla utrymme för de människor som påverkas av kampen som människorna möter i Ukraina, samt skicka så mycket kärlek ni kan till folket i Ryssland som är fångat mitt i något som de själva inte har någon del i. När ni har en situation där människor helt enkelt måste slåss mot varandra och har ingen aning om varför de gör det, det är viktigt att känna för de människorna och veta att det inte är soldaternas fel. Ni har medkänsla för de civila och de ni skulle anse vara offren i alla situationer, men det är också viktigt att veta att i en krigssituation finns det så många offer.

Till och med de som släpper bomberna eller avfyrar vapnen måste följa deras order, annars kan de drabbas av ödesdigra konsekvenser, och de har sin skuld och skam att bära med sig resten av livet. Så ni kan lika gärna skicka er kärlek, ert helande och er medkänsla till alla som är inblandade i kampen mellan Ryssland och Ukraina, och veta att det är er väg att göra detta. Det är ert syfte att vara de som skickar ut den positiva energin, och det är inte er uppgift att bestämma vem som har rätt och vem som har fel. Det är inte läge att fastna i konspirationsteorier om vad som verkligen händer. All den där mentala gymnastiken får er inte att utvecklas ett dugg.

Men när människor, och vi ser många av dem, går in i sina hjärtan och strålar kärlek dit den behövs som mest när som helst i mänsklighetens historia, ser vi en enorm evolution, och det är vad vi letar efter i en tid som denna på Jorden. Det är det vi fortsätter att se mer av, och det är därför vi känner oss så uppmuntrade av det vi ser när vi ställer in oss på mänsklighetens medvetande.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...