Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 maj 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 26 maj 2021

 

Vad ni behöver veta om Månförmörkelsen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är medvetna om alla förändringar i energin som uppstår i hela galaxen, och vi märker hur mycket spänning genereras av de av er som är vakna, andligt, närhelst det finns en stor himmelsk händelse som inträffar på er himmel. Nu har ni genomlevt många förmörkelser och många supermånar under hela ert liv, men var och en är unik, var och en är annorlunda. Var och en tar med sig något nytt och spännande till bordet, och det är vad ni alla känner till vid denna tid, även om ni inte visste att ni var medvetna om det. En del av er har just känt att det fanns något i luften, energimässigt, och det finns det. Det finns alltid.

Och det vackra med en förmörkelse är hur det får er att ägna noggrannare uppmärksamhet åt det som finns runt omkring er energimässigt hela tiden. Nu är det ett bra tillfälle att vara uppmärksam på grund av den här förmörkelsens betydelse för mänskligheten. Många av er har arbetat på er skuggsjäl under ganska lång tid, och de som inte har arbetat på sin skuggsjäl kommer att ha en tuff tid under de kommande veckorna och till och med månaderna. Allt beror på hur villiga de är att släppa taget, att förlåta och att älska villkorslöst.

Oavsett om det är ni själva som ni behöver älska villkorslöst eller någon annan, så är det en stor del av skuggan. Skuggan existerar inte för att ni gjorde något fel, eller för att något dåligt hände er. Den finns på grund av hur ni människor tenderar att hålla fast vid saker. Och ni definierar till och med er själva med ert trauma, och det är något ni måste komma över. Det är något ni måste komma ut ur med en förståelse för varför ni skapade just den omständigheten och hur ni kan växa ur den.

Att släppa kommer alltid att tjäna er för att ni alltid släpper något som är tungt, något som inte längre tjänar er och något som hindrar er från att få tillgång till mer av ert sanna jag, mer av era gåvor och förmågor, och mer av det ni vill ha i livet. Förbittring, ilska, hat, allt skadar personen som håller fast vid dem så mycket mer än de som de riktas mot, och så måste ni alla vara uppmärksamma på vad ni har hållit fast vid, och se till att ni är väldigt skonsamma mot er själva i processen. Men inse att städningen måste ske någon gång.

Vid någon tidpunkt släpper alla det, men de flesta väntar till en dödsupplevelse snarare än att ta itu med vad som behöver behandlas medan de fortfarande är i sina fysiska kroppar. Återigen, detta är något ni vill växa ut ur; detta är en vana som ni vill lämna efter er en gång för alla. Och den här förmörkelsen hjälper er eftersom den kommer att tvinga saker till ytan för er som ni måste ta itu med. Titta på allt som finns inom er, var ärlig mot er själva och kom till den platsen först för att acceptera. När ni har accepterat kan ni omfamna det. När ni omfamnar kan ni förlåta. Och efter att ni har förlåtit kan ni älska villkorslöst, och sedan kan ni gå vidare till det som är större och bättre och som kommer i er väg.

Ni gör detta som en individ, och ni hjälper hela mänskligheten, eftersom ni alla är kopplade samman och alla har en skugga. Det är dags att erkänna att ni gör det och sluta fred med det, precis som det är.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...